![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
QUOTE topcat:Am ceva experienta in stiintele exacte si cred ca fizica e in acest domeniu pe un drum bun. Am o credinta, intr-adevar, dar ea e sustinuta de dovezi, anume ca evolutia e de la simplu la complex si nu invers.
Certitudini 100% nu exista. ---------------------------- Salve Topcat. Ti-am urmarit toate postarile, pe toate topic-urile, pot sa zic ca a fost un divertisment pe cinste(lupta cu morile de vant).Pacat ca nu realizezi anumite lucruri de baza(nu e insulta).Postez numai ca sa-ti dau doua din miile de "certitudini 100%"(nu ca ar fi si certitudini 99%) : 1.niciodata nu ai sa vezi un indoctrinat(in orice religie) sa recunoasca ca greseste(forumul asta e dovada vie). 2.planetele se rotesc in jurul soarelui(heliocentrism); este una dintre primele certitudini pe care le-au descoperit pionierii stiintei si pentru care religia a facut moarte de om cateva sute bune de ani, numai pentru ca erau prea incapatanati sa vada adevarul. Referitor la topic: nu trebuie scoase orele de religie din scoala ci trebuie facute optionale. De ce? Pentru ca copiii mei, copiii celor de alta religie decat cea ortodoxa etc. nu se regasesc si nu se vor regasi in indoctrinarea facuta in aceste ore si religia in general nu ar trebui amestecata cu stiinta(a se vedea exeplul de mai sus).Nu neg ca romania este predominant ortodoxa, dar neg ca asta da dreptul sa dicteze asupra minoritatilor. PS:1. privesc treaba strict ca parinte 2.ateismul este o minoritate, dar asta este o realitate actuala, nu ceva batut in cuie(noOffence). have a nice day! Last edited by Pastafarism; 02.04.2010 at 10:50:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stim foarte bine ca Inchizitia era unealta Bisericii Catolice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e deloc ambigua iar faptul ca se gaseste cate unul sa o re-interpreteze exploatand ignoranta unora pentru a scoate ceva convenabil nu inseamna ca ea este mai putin categorica.
Daca vrei mai pe intelesul tau, faptul ca exista indivizi suficienti de prosti care sa fie convinsi de unii ca 5+5 = 20 (adica ti-am dat 5 lei, ti-am mai dat 5 ai sa-mi dai 20 inapoi + dobanda eventual) nu inseamna ca matematica este ambigua. Clar acum? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spui tu, e aberant! Daca e cel mai bun liceu inseamna ca directorul vostru doarme, sau ai vrut sa discreditezi pe cineva...! Spune-ne si noua la ce liceu esti si ce oras? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta ambiguitate nu apartine crestinismului ci unora care au incercat sa-l deformeze pentru a le servi scopurilor personale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar, sunt si eu curios. Si numele profesorului de religie respectiv este...?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|