![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Insist. Nu poate suna mai rau decat pana acum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel vad ca ati parasit limbajul politicos. Avind in vedere ca ma adresez cu "dv.", si fara legatura cu rindul al II-lea din acest mesaj, de dorit ar fi reciprocitatea. Ramin la parerea mea ca ati postat afirmatii calomniatoare. Cu toate acestea, si in favoarea altor forumisti, voi raspunde dupa ce va veti clarifica si defini intrebarea. |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este ca BIBLIA se sfirseste inainte de NT si acolo Yeshua nu este amintit.
Sper ca acest raspuns este edifificator, caci alternativa este un raspuns direct care ar putea jigni pe bravii credinciosi de aici. Last edited by ben_gal; 01.04.2010 at 23:34:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cap 9 24. Șaptezeci de săptămâni sunt hotărâte pentru poporul tău și pentru cetatea ta cea sfântă până ce fărădelegea va trece peste margini și se va pecetlui păcatul și se va ispăși nelegiuirea, până ce dreptatea cea veșnică va veni, vedenia și proorocia se vor pecetlui și se va unge Sfântul Sfinților. 25 Să știi și să înțelegi că de la ieșirea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului și până la Cel-Uns – Cel-Vestit – sunt șapte săptămâni și șaizeci și două de săptămâni; și din nou vor fi zidite piețele și zidul din afară, în vremuri de strâmtorare. 26. Iar după cele șaizeci și două de săptămâni, Cel-Uns va pieri fără să se găsească vreo vină în El, iar poporul unui domn va veni și va dărâma cetatea și templul. Și sfârșitul cetății va veni prin potopul mâniei lui Dumnezeu și până la capăt va fi război – prăpădul cel hotărât. 27 Și El va încheia un legământ cu mulți într-o săptămână, iar la mijlocul săptămânii va înceta jertfa și prinosul și în templu va fi urâciunea pustiirii, până când pedeapsa nimicirii cea hotărâtă se va vărsa peste locul pustiirii”. Avand in vedere ca aceasta profetie arata data cand va veni Mesia, as fi curioasa sa stiu cand au calculat rabinii ca se va implini aceasta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai sa vedem. Templul a fost distrus de doua ori. Prima data in anul 586 i.e.n. A doua data in 70 e.n. La care uns nevinovat va referiti? La cel din 586 i.e.n., poate la ce din 70 e.n. ? Profetul Daniel a scris despre cele din 586 i.e.n. Yeshua inca nu se nascuse. Inca ceva. Dupa cum ne invata BIBLIA, Mesia este nemuritor. Daca a murit, atunci nu era Mesia si nu importa daca a inviat. Nu e joaca de felul "uite popa, nu e popa". Last edited by ben_gal; 02.04.2010 at 00:23:09. |
|
|||
|
|||
![]()
@
Referitor la "dialogul" cu domnul Danut7, trebuie amintit ca acea calomnie a inceput cu mesagelu' domnului Relucu care a binevoit a scrie dupa cum urmeaza: "...incep editiile traduse si revizuite de evrei, spre a se ascunde in special Revelatia vetero-testamentara, si implinirea ei in IISUS HRISTOS. Aceasta nelegiuire s-a amplificat pana in zilele noastre, iar folosirea textului masoretic este pagubos pentru BIserica, din el a fost "golit" tot ADEVARUL. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu exista greseala mai mare in intelegerea Scripturii! Aici se ascunde toata taina iconomiei mantuirii neamului omenesc ! Diavolul stia din Scriptura ca trebuie sa vina Hristos (Mesia) dar nu stia cand, unde, si cine va fi Acesta ! Dorea sa-i zadarniceasca planul mantuirii omului, sa ne amintim numai de ispita de pe Carantania, insa intunecatul cade in propria capcana ajutat si de Rabinii timpului indepartati total de trairea dupa legile lui Moise. Cuprinsi fiind de duhul rautatii, si potrivnici invataturii lui Hristos, mai marii poporului trimit la moarte pe cel mult asteptat, pe cel Revelat cu atata exactitate de Scriptura vetero-testamentara. Moartea si Invierea lui Hristos a fost cea mai cumplita lovitura data Diavolului si slujitorilor acestuia. Coborand in adancuri Hristos a spart portile iadului, golindu-l de cei drepti, nimicind moartea si pacatul lui Adam, si avandu-l pe OM in ipostasul SAU de la nasterea sub vreme, dupa inaltarea la ceruri, toti ai lui Hristos vor fi in Hristos pe vesnicie. Hristos fiind din SF TREIME, impreuna cu TATAL si cu DUHUL SFANT, OMUL se va bucura vesnic in negraita frumusete a imparatiei lui DUMNEZEU. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule ben gal, imi cer scuze [desi nu stiu cat conteaza acest gest] in numele fratilor mei crestini ca nu intotdeauna ne-am dovedit demni de chemarea pe care ne-a facut-o Hristos si am iesit impotriva poporului dvs cu sabia si razboi, ura si certuri, aducand motivatii religioase pentru acestea.
In realitate, Iisus nu ar fi vrut niciodata sa facem asa ceva. El a spus sa nu scoatem sabia ca cine scoate sabia de sabie va pieri, iar ucenicilor care au vrut sa pedepseasca o cetate care nu-i primea le-a zis ca sunt calauziti de un duh rau. Nu s-a impus si nu s-a razbunat chiar daca a fost batjocorit si gonit, s-a smerit si s-a rugat pentru cei ce Il chinuiau si asa ar trebui sa facem si noi. As vrea sa va expun perspectiva crestina asupra lui Mesia, nu ca m-as astepta sa va conving, desi mi-as dori, pentru binele dvs, dar nu ma astept. In acelasi timp as dori sa aflu perspectiva rabinica asupra acestei probleme deoarece intentionez sa merg in Israel si as vrea sa cunosc mentalitatea unui evreu si va rog sa ma ajutati la aceasta. Multumesc. Revin la cartea Daniel. Exista mai multi "unsi nevinovati" in Biblie? La care din ei credeti ca se refera Daniel? P.S. "ben" inseamna "fiu". Ce inseamna "gal"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Steaua lui David - Scutul lui David | olaru stefan | Intrebari utilizatori | 6 | 20.02.2012 09:47:02 |
Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 16:28:21 |
|