![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(aci cateva despre Gala Galaction: http://ro.wikipedia.org/wiki/Gala_Galaction) Ca a aparat neamul evreilor de niste inselati de draci scriind? Apoi mai frate Zaharia se pare ca fratia ta nu stii ca dracii prima data au inceput sa insele pe unii cavaleri templieri sa extermine evreii in masa la inceputurile miscarii cavalerilor templieri? Ia citeste fratia ta pe aci sa vezi: http://ro.wikipedia.org/wiki/Bernard_de_Clairvaux "În regiunea Renaniei, un ermit francez numit Raoul, care spunea că e călugăr cistercian și se bucura de sprijinul anumitor cercuri ecleziastice, obținea mari succese în fața mulțimilor. În jurul acestui predicator rătăcitor lua din nou naștere climatul escatologic al primei cruciade. La fel ca pe vremea lui Pierre Ermitul și a lui Gautier cel fără de Avere, un sentiment de exaltare colectivă punea stăpânire pe credincioși. Raoul, flutârând niște scrisori pe care le ar fi primit de la cer prin arhanghelul Gabriel, îi îndemna pe oameni să plece la Ierusalim ca să aștepte acolo reîntoarcerea iminentă a lui Christos, și să purigfice lumea de tot ce ar putea să-i împiedice venirea, începând cu evreii, numeroși în orașele din Valea Rinului: Sa-l răzbunăm pe Dumnezeul nostru, spunea el, contra dușmanului de lângă noi, și pe urmă să plecăm! " Bernand de Clairvaux a intervenit si i-a calmat pe acei inselati de draci. (ce chestie interesanta prin anii 1930-1944 alti inselati de draci de prin Romania urmareau sa extermine evreii zicand ca Sfantul Arhanghel Mihail i-a inspirat sa faca aceasta,ca au vazut ei nu stiu ce chestie la nu stiu ce icoana a Sfantului Arhanghel.De fapt dracii ii inselau si pe acestia cum ii inselasera si pe acei cruciati cu multa vreme in urma.) Last edited by mihailt; 02.04.2010 at 14:08:43. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|