![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da... si mie imi lipseste metanoia2...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nici Fata sihastra nu a mai intrat...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt threnduri în care userii mai vechi și-au spus vârsta,religia,pasiuni,unii studii și multe altele despre ei (chiar și ce calculator folosesc). |
|
|||
|
|||
![]()
De ce au dispărut useri mai vechi ?
Majoritatea doar citesc și se abțin de la postat, mulți au spus ce aveau de spus dar cântăresc și evaluiază fiecare postare a celor mai noi și dau o notă mai bună sau mai proastă,alții scriu articole folositoare pe pagina de acasă a sitului. În ultimul timp sunt multe persoane pe aici care nu au nimic comun cu ortodoxia și care încearcă să-și bată joc de tainele bisericii sau să bagatelizeze credința cea adevărată (care nu este deloc confortabilă). Pe lângă aceasta sunt întreținute discuții contradictorii care se sfârșesc cu plecarea unuia sau a altuia dintre useri. Alții folosesc mesageria privată vorbind doar cu un grup de prieteni atent selectați.Acest forum a înlesnit legarea unor prietenii minunate între români ortodoxi de prin lumea largă care mai târziu sau mai devreme s-au cunoscut personal. Last edited by dorinastoica14; 05.04.2010 at 14:58:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat!!
Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez... ![]() Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost".. Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|