Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2010, 14:25:58
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Da... si mie imi lipseste metanoia2...
Vechi 05.04.2010, 14:31:50
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Nici Fata sihastra nu a mai intrat...
Vechi 05.04.2010, 14:40:35
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Eu tot as vrea un thread pe care diversi membrii sa isi spuna specialitatea visavis de religie.
Gen teolog, filozof, preot, pasionat de esoteric si misticism, etc.
De ce nu scrieți despre voi ( tu, Sofia și alții...) căci pe pagina voastră nici măcar religia nu este trecută.
Sunt threnduri în care userii mai vechi și-au spus vârsta,religia,pasiuni,unii studii și multe altele despre ei (chiar și ce calculator folosesc).
Vechi 05.04.2010, 14:55:36
dorinastoica14
Guest

Implicit

De ce au dispărut useri mai vechi ?
Majoritatea doar citesc și se abțin de la postat, mulți au spus ce aveau de spus dar cântăresc și evaluiază fiecare postare a celor mai noi și dau o notă mai bună sau mai proastă,alții scriu articole folositoare pe pagina de acasă a sitului.

În ultimul timp sunt multe persoane pe aici care nu au nimic comun cu ortodoxia și care încearcă să-și bată joc de tainele bisericii sau să bagatelizeze credința cea adevărată (care nu este deloc confortabilă).

Pe lângă aceasta sunt întreținute discuții contradictorii care se sfârșesc cu plecarea unuia sau a altuia dintre useri.

Alții folosesc mesageria privată vorbind doar cu un grup de prieteni atent selectați.Acest forum a înlesnit legarea unor prietenii minunate între români ortodoxi de prin lumea largă care mai târziu sau mai devreme s-au cunoscut personal.

Last edited by dorinastoica14; 05.04.2010 at 14:58:03.
Vechi 05.04.2010, 17:44:14
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Asta este simplu. Deschid eu unul, numai sa raspunda lumea (si cinstit).

@Glykys - Geo Nektarios mai scrie pe forum. N-o avea asa mult timp.
Mie ii lipseste GeorgeS. Si el o fi ocupat ca preot.

Sunt unii care intra mai rar, dar mai intra: heaven, Hartford, LapetiteMoc etc.
Ah, si mi-ar place s-o citesc pe o sotie de preot. Nu mai stiu cum o chema. Eea, sau asa ceva.
Eu sint pe aici este adevarat ca nu prea ma incint la discutii stiti eu sint cam sensibila si imi e teama sa nu ma supere vrun cuvintel asa mai cu tepi. In ale ortodoxiei nu sint asa pregatita dar il stiu pe Doamne Doamne foarte bine. Asa ca stau pe aici sa nu ma dati afara. oh da si imi dor de Urzicuta.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Vechi 05.04.2010, 20:46:26
eduardd
Guest

Implicit

Hristos a inviat!!

Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...

Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost"..

Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...
Vechi 05.04.2010, 21:59:23
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.
Vechi 05.04.2010, 22:00:22
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Hristos a inviat!!

Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...

Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost"..

Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...
Hai ca am mai descretit si eu fruntea cu mesajul tau Jenica, cu rabdaroi si rabdarica............. fain
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Vechi 05.04.2010, 22:04:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.
Chiar vroiam sa-ti scriu pe privat , draga Alin ! Ma bucur imens ca ai revenit , pentru ca dupa o perioada foarte activa si cu mult spor pe acest forum , ai redus la minim turatia si chiar m-ai pus pe ganduri crezand complet altceva . Ma bucur efectiv sa te revad , Alin !
Vechi 05.04.2010, 22:05:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Hristos a inviat!!

ADEVARAT A INVIAT ! Te imbratisez cu drag , Jenica !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36