![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
dar ai grija ca aceste siteuri pline de informatii despre sfinti si tot ce vrei te poate tine multe nopti ocupata asa cum a fost si in cazul meu :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este cand iubesti pe Sfintii lui Dumnezeu, dar mai ales pe Dumnezeu.Cel mai mult si mai mult dupa Dumnezeu o prefer pe Maica Domnului si eu consider ca ea m-a ajutat cel mai mult si mai mult dupa Dumnezeu..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Veilur,asa este ca tine,ai impresia ta, dar,nu te supara pe mine ca iti spun si,mai ales, nu mi-o lua in nume de rau,este numai impresia ta.Unii au certitudunea afirmatiilor fondate despre ceea ce au vazut si auzit personal, iar nu de la altii.Iar cei posedati sunt asa, nu neaparat din cauza pacatelor lor, cat ale neamurilor sau pt.ca nu merg la Sfanta Liturghie si la celelalte Sfinte Slujbe, si asa vrea Dumnezeu sa ii intoarca, pt.ca sa se mantuiasca.Cat despre faptul ca am afirmat ca iubesc pe Maica Domnului si pe Sfinti, spune-mi tu, este interzis sa am certitudinea a cele ce afirm sau crezi ca ma intereseaza ce cred altii in legatura cu cei pe care ii iubesc eu personal si care m-au ajutat sa trec peste multe greutati?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Budha zicea ca pentru a cunoaste cu adevarat un om trebuie sa traiesti cu el sub acelasi acoperis si sa vorbesti cu el mult timp,... (vezi cum de la toti invatam cite ceva care sa ne intareasca in credinta Ortodoxa) |
|
|||
|
|||
![]()
Re:
Cozia " pentru a cunoaste cu adevarat un om trebuie sa traiesti cu el sub acelasi acoperis si sa vorbesti cu el mult timp,... " Mare dreptate ai !!! si cum spui ca mastile ii cad incet, incet, dezvaluindusi adevarata fatza si parodiile.... |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt oameni cu care poti sta in casa si nu ii cunosti bine si nu stii ce la trece prin cap si la ce te poti astepta de la ei.Dusmanul poate sa fie chiar langa tine mai aproape decat iti poti imagina vreodata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Andreea,si eu am vazut ce urat fac cei bolnavi de boala asta la obiectele sfinte si nu numai si la rugaciuni si citirea Sfintelor evanghelii,dar am mai scris si altora si nu toti cred ca sunt reale aceste cazuri,pana ce o sa le dea Dumnezeu sa vada si acestia,bineinteles ,cand o vrea Dumnezeu.Multi,daca abordezi acest subiect te incadreaza la categoria celor care au luat-o razna.Mai radea o colega de mine pana cand a vazut si ea si s-a convins cine este nebuna si cine nu este.Caci adevarat ca pt.cine nu crede Biblia si ca Dumnezeu exista,nebunie este de nu crede,nici nu va crede ca exista aceasta boala pt.ca toti sa vada lucrarea LUI DUMNEZEU,prin harul SFANTULUI DUH si in numele Mantuitorului IISUS HRISTOS,cate insanatosiri de diverse boli se fac la Sfintele Slujbe adica asa cum sunt cele ale Sfintei Biserici Ortodoxe.Am vazut cum aceste persoane fac stanga imprejur cand sunt singure si nu intra in Biserica sau in Manastiri.Dar lumea asta care nu crede sa se mai duca si pe la Sfintele Slujbe pt.ca sa le dea Dumnezeu de toate cele bune ca:sanatate,luminarea mintii, dar mai ales mantuire.Hristos a inviat din morti!
|
|
|||
|
|||
![]()
Re:
Andreea_teo Multi oameni pot suferii de o anume boala si nimeni , fie cunoscator al scripturilor sau chiar si un medic, nu poate spune, ABSOLUT ezact despre ce este vorba si multi. inclina sau le este mai usor sa spuna ca unul sete slab de inger sau posedat de duhuri rele.... Nu departe de mine, este un castel datand de la 1100 unde este expus un lant din argint, cu o spira si care legenda spune, ca Carl Fredrik Piper (1700-1770) i s-ar fi aratat diavolul si ca ar fii castigat de la diavol, la zaruri, acest lant din argint, si astfel ar fi fost sa culmineze toate relele si intamplarile, desii nu au culminat. La fel, se spune ca in camera lui Machiaveli, ar fii o pat de cerneala pa perete, cand diavolul i sa aratat acestuia si acesta a aruncat cu calimara dupa el..... Oamenii, pot avea fantezii, sau vor sa trezeasca atentie si nu uita ca la acele vremuri, nu exixta aspirina, alvedon, bamyl etc. care sa ia febra unuia si febta este stiut ca creaza halucinatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa stii tu mai bine,ca eu nu am taina cu cel rau,iar cand am avut,am aflat ca uraste foarte mult oamenii,asa de mult incat i-ar rade de peste tot de ar putea,iar asta m-a facut sa cred mai mult in Dumnezeu si Maica Domnului si sa ma apropii mai mult de Biserica,vreau sa spun,aceasta experienta a mea si multe altele la asta m-au dus, incat mi-am dat seama ce mica sunt eu in tot universul intrebarilor si al raspunsurilor.Dar nu iti doresc sa il cunosti si nici sa razi de altii ca,cine stie ce iti ofera viitorul si ce iti rezerva CEL DE SUS daca razi de altii pt.ca stii tu vorba aceea:cine rade la urma rade mai bine.Au mai facut si altii,nu esti singurul dar le-a dat Dumnezeu dupa sufletul lor, insa sa te fereasca toti Sfintii Lui Dumnezeu de asa ceva,sincera sa fiu,nu iti doresc,Doamne fereste,pazeste si apara!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Asa ceva nu am mai vazut | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 19 | 20.12.2015 14:40:25 |
merita vazut | Sf.Asteapta | Generalitati | 18 | 30.08.2011 10:25:30 |
Ati mai vazut asa ceva? | dan_ion | Rugaciuni | 26 | 15.02.2010 00:02:51 |
Un documentar cum nu am mai vazut. | Luca_002 | Generalitati | 46 | 15.12.2007 00:53:54 |
|