![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamna Elena,va multumesc mult pentru toate informatiile date.Am vorbit cu sora mea si maine ii vor face biopsia si imediat la 21 de zile dupa aceea o vor opera.Nu stiu sa va spun cat de avansata este tumoarea,se vede ca o umflatura mai mare,dar nu exagerata.Va transmit multa sanatate pentru sotul dumneavoastra.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hristos a inviat!
Andra draga, mult curaj, dragoste catre Domnul si rugaciune neincetata catre Maicuta Mantuitorului si Sfintii lui Dumnezeu! Elena, cu cata caldura i-ai raspuns acestei fetite care sufera pentru sora ei! Domnul sa te miluiasca! Domnul sa va ocroteasca si sa va pazeasca de toate necazurile! |
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc mult.Am vesti noi.S-a aflat ca tumoarea este maligna si va fi operata imediat dupa rezultatul biopsiei si sunt sanse mari sa se faca bine de tot dupa citostaticele pe care le va face dupa operatie.Doamne ajuta!Multumesc si Doamnei Elena cat si celorlalti care sunt alaturi de mine.O sa va mai scriu!
|
|
|
||||
|
||||
|
Draga mea Andra, revin astazi cu cateva completari. Azi am fost la Iasi la sotul meu, cu fetita noastra. Sunt bucuroasa pentru ca la spital analizele de sange au iesit foarte bune. Asistentele s-au mirat chiar cat de bine statea la capitolul hemoglobina, plus celelalte. Nu vreau sa te intristez cu urmatoarele mele randuri. In primul rand trebuie sa va mobilizati sufleteste pentru a strabate drumul lung si anevoios pe care il veti avea de urmat de acum in colo. In cazul sotului meu nu se vedea nici o umflatura la picior, insa tumoarea era cat marimea unui ou, crescuta pe os. Medicul care a descoperit aceasta tumoare ne-a spus ca in Romania nu se poate opera aceasta tumoare osoasa. Nu stiu cum in cazul surorii tale e posibila aceasta operatie. Cel putin noua, in luna decembrie ni s-a spus ca in Romania rezolvarea chirurgicala a tumorilor osoase este doar AMPUTAREA organului. Dupa prelevarea biopsiei tumoarea s-a dezvoltat, a crescut in dimensiune si datorita faptului ca lichidul acumulat acolo nu fusese aspirat. Voi trebuie sa stiti exact care va fi planul de bataie in cazul surorii tale, adica parintii tai trebuie sa discute cu cartile pe fata cu doctorii care se vor ocupa de cazul in sine si sa stiti exact sansele de rezolvare a cazului. Noi nu am consultat parerile mai multor medici. Am intalnit doar o echiupa de 2 medici si am avut mare incredere in profesionalismul lor, drept pentru care o sa ma rog la Dumnezeu sa le dea multa sanatate si putere ca sa ajute mai multe persoane aflate in situatii disperate.
Inainte de operatia chirurgicala am consultat un medic oncolog si nu a recomandat cura de citostatice inaintea operatiei chirurgicale, in sensul ca citostaticele ar slabi foarte tare organismul si acesta n-ar mai face fata interventiei chirurgicale. Apoi mai exista o problema si anume consistenta tumorii. Sunt sanse care dupa curatarea osului cu pricina sa mai ramana celule acolo. Pentru noi Dumnezeu a facut o minune cu tumoarea in sine, a fost compacta si in ciuda marimii ei foarte mari nu a atins nici un vas de sange si nici un nerv de prin zona. Lucrul acesta l-a mirat si pe medicul chirurg care a facut operatia. Eu doar atat vreau sa va zic, sunt foarte multi factori care contribuie la rezolvarea acestei boli "incurabile" - dupa spusele medicilor. Va doresc multa putere de lupta si vorbele unora sa nu va influenteze starea motivationala. Eu nadajduiesc sa aud de la tine numai lucruri pozitive iar daca te mai pot ajuta cu mici informatii , oricand va stau la dispozitie, asa cu nepriceperea mea....... Maica Domnului sa fie cu voi cu toti!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Doamna Elena,va multumesc ca va faceti timp si pentru mine sa imi scrieti.Ma bucur ca sotul dumneavoastra se simte bine si ca fiica dumneavoastra nu mai e asa speriata.Doctorul ne-a spus ca el a mai rezolvat cazuri si ca o scoate "impachetata" s-a exprimat el in sensul ca sa nu se imprastie celule.Citostatice o sa faca dupa.Nu stiu de ce ne-au spus asa medicii.Prima data au spus sa completam formular spre strainatate si dupa aceea a revenit si ne-a zis ca el poate sa o opereze.Tumoarea surorii mele se vede foarte clar,dar initial am crezut ca este umflat.Maine face biopsia si dupa aceea scintigrama.O sa va mai scriu maine dupa biopsia sau cand o sa am noi vesti.Ceea ce ne bucura pe noi cel mai mult este ca nu s-a raspandit.De acest lucru ne mai agatam si noi.Nu stiu ce sa cred mai ales ca nu ma pricep deloc,avem incredere in doctorul nostru si mergem cu Dumnezeu inainte!Iti multumesc din suflet.Doamne ajuta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Rezultatul de la biopsie vine cam in 10 zile, asa ca mai aveti de asteptat. Cu multe rugaciuni timpul va trece mai repede. Doamne ajuta!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc foarte mult.Eu am auzit de ceva mai multe zile dar macar sa vina cat mai repede rezultatul.Am vorbit azi cu sora mea,doar ii facuse biopsia si au dus-o la reanimare.Sa vedem daca o sa o externeze in zilele ce urmeaza.Eu sper ca da,dar nu se stie.Va tin la curent!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 11:04:53 |
| Ajutor Urgent | gmariusg | Generalitati | 21 | 28.09.2010 20:03:57 |
| ajutor urgent | padrevicentiu | Generalitati | 4 | 08.07.2010 15:19:58 |
| Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 20:00:58 |
| AJUTOR URGENT | roxanica | Generalitati | 5 | 27.12.2007 14:09:05 |
|
|