Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2010, 19:05:41
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ma bucur pentru tine.

Dar asta n-are legatura cu cruciada nonsensurilor pe care o duci aici pe forum.

Sau ma rog, daca tie iti place sa le confuzi pe cele doua inseamna ca mai ai de sapat prin (semi)intuneric..
Sa inteleg ca tu esti , Gardianul Luminii, AtotStiutor ? Esti oare, intr-o sanatoasa/buna competitie(ori poate contradictie) cu lumea si cu tot ? Nu intelegi ca nonsensurile sunt ale mele si numai ale mele ? Nu intelegi ca nu te obliga nimeni sa le insusesti ? Poti sa le ignori ! Cum dealtfel oricine le poate ignora, daca doreste ! Eu nu sunt in competitie cu nimeni, ma intelegi, expun aici doar o parere. De unde am ajuns eu la concluzia asta, ma priveste . Care sunt fundamentele "stiintifice" si "infoirmationale", iara ma priveste. Nu mi-am propus sa "luminez" pe nimeni, si, cred ca s-a vazut din atitudinea mea de pana acum. Fiecare dintre noi are o viziune despre ceea ce ne inconjoara, e dreptul nostru dealtfel. Poate "unghiul" din care privesc eu este in/dinspre (semi)intuneric, dar inca o data iti spun, ma priveste.

Si la sfarsit permite-mi sa-ti pun o intrebare : Dar daca, totusi, voi avea dreptate ?...
Vechi 06.04.2010, 09:16:53
hmiron hmiron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Si la sfarsit permite-mi sa-ti pun o intrebare : Dar daca, totusi, voi avea dreptate ?...
O sa vina apocalipsa si o sa scrasnim din dinti: "eodor nastasa, ai avut dreptate si noi nu te-am ascultat, o tu, trambita a adevarului".
Vechi 06.04.2010, 15:21:37
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
O sa vina apocalipsa si o sa scrasnim din dinti: "eodor nastasa, ai avut dreptate si noi nu te-am ascultat, o tu, trambita a adevarului".
Nu am pomenit nimic de "apocalipsa sau revelatie", si, nici nu ma erijez in nu stiu ce "trambita a adevarului", mi-am expus o parare, daca nu sunteti de acord cu ea, nu sunteti si gata. Cred ca nu este cazul sa fiti ironic. Si dumneavoastra ati expus o serie de rationamente pe forumul acesta, care, din punctul meu de vedere nu erau tocmai corecte, si nu ni-am strigat "indignarea" si nici nu v-am ironizat.

Intrebare "Exista aer ?" Raspuns: "Nu, pentru ca nu se vede !"

Ei, domnilor eu pun capat aici...
Vechi 09.04.2010, 09:14:58
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Credeti ca LHC-ul din Geneva poate fi "Noul Babilon" al omenirii contemporane ?
Senzational!!! Senzational de aiurea e ceea ce spui.
Daca ar fi sa fac o comparatie intre LHC si Babilon, pe cele doua nu le-as putea privi altfel decat ca imagini negative ale celuilalt. La LHC mii de oameni care vorbesc zeci de limbi au colaborat pentru o realizare de exceptie. Si nici nu cauta sa se apropie de vreun D-zeu. Inevitabil imi vine in minte ce a spus Hitchens: "Religion poisons everything". Ori la LHC religia e greu de gasit.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dupa cum in Babilon au cazut mortii intregului Israel ,tot asa,,, Aristarh Generalitati 1 03.06.2012 18:30:04
O alta privire asupra amestecarii limbilor la Babilon mihailt Generalitati 0 13.03.2011 14:40:13
Noul an Bisericesc cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 6 02.09.2010 16:11:42
LHC Geneva, motivatie eodor nastasa Teologie si Stiinta 13 06.04.2010 14:28:51
Ce limba se vorbea la Babilon??? ionut_teologie Din Vechiul Testament 1 02.04.2007 03:14:54