Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2010, 12:42:29
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Cand mai ai vise dintr-acestea sa spui repede "inapoia mea, satana!" Diavolul este mai viclean decat ne imaginam!
Nu fii asa de sigura ca e un vis de la diavol. Poate Dumnezeu il cheama spre pocainta.
Daca ii spunea ceva care sa il maguleasca, era de la diavol, dar asa... numai Dumnezeu stie.
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 13:06:12
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb lumina/intuneric

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Nu fii asa de sigura ca e un vis de la diavol. Poate Dumnezeu il cheama spre pocainta.
Daca ii spunea ceva care sa il maguleasca, era de la diavol, dar asa... numai Dumnezeu stie.
Dumnezeu, Mantuitorul, Fecioara Maria li se arata in vis cu adevarat doar celor puri, curati sufleteste, lipsiti de pacat. In rest, sunt inselari! Si aceasta lectie am invatat-o din Pateric unde sunt destule exemple de astfel de inselari printre pustnici.

Dumnezeu nu ne trimite semne si minuni astfel. Avem Scripturile si preotii ca sa intelegem ce avem de inteles.

Cel mai bine este sa se adreseze unui preot ca sa-l lamureasca.

Doamne miluieste!
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 13:08:14
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Parker, omule, oricum ar sta lucrurile, ceva e foarte clar: trebuie sa incerci sa te apropii mult mai mult de Dumnezeu! Credinta aia interioara pe care spui ca o ai nu e suficienta... ea trebuie sa se materializeze.
Vechi 09.04.2010, 21:19:20
daniela.mois daniela.mois is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.04.2010
Locație: Timisoara
Implicit Hristos a inviat!

iti recomand sa citesti urgent cartea "paternic despre visuri si vedenii" acolo se afla raspunsul al intrebarea ta ... Bunul Dumnezeu sa te lumineze sa iti dai seama de ispita diavoleasca in care ai intrat ( si aici nu ma refer la ceea ce ai cerut si faptul ca un demon a intrat in mintea ta si incearca sa te supuna ...) Insa cel mai important sfat pe care ti-l pot oferii este sa mergi degraba la Sfanta biserica sa te spovedesti si sa te impartasesti ,ai urgenta nevoie de prezenta Duhului Sfant si de Hristos in inima ta . Doamne ajuta
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 21:25:37
modestulaici modestulaici is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.04.2010
Implicit

Ce mi-as dori si eu sa vorbesc cu Dumnezeu,sa-l visez,sa-mi spuna ce am gresit,sa-mi spuna cum sa ies din ispitele si necazurile mele,din gandurile care ma framanta,sa-mi dea un mesaj,sa-L aud
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 21:27:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniela.mois Vezi mesajul
iti recomand sa citesti urgent cartea "paternic despre visuri si vedenii" acolo se afla raspunsul al intrebarea ta ... Bunul Dumnezeu sa te lumineze sa iti dai seama de ispita diavoleasca in care ai intrat ( si aici nu ma refer la ceea ce ai cerut si faptul ca un demon a intrat in mintea ta si incearca sa te supuna ...) Insa cel mai important sfat pe care ti-l pot oferii este sa mergi degraba la Sfanta biserica sa te spovedesti si sa te impartasesti ,ai urgenta nevoie de prezenta Duhului Sfant si de Hristos in inima ta . Doamne ajuta
Corneliu , sutas roman nebotezat, a vazut in vedenie pe Domnul zicandu-i:

"Corneliu, a fost ascultată rugăciunea ta și milosteniile tale au fost pomenite înaintea lui Dumnezeu.Trimite, deci, la Iope și cheamă pe Simon, cel ce se numește Petru; el este găzduit în casa lui Simon, tăbăcarul, lângă mare"

Ce se intampla daca sutasul zicea "Piei ispita diavoleasca"? Petru nu mai venea la el , nu mai afla de mantuire si nu se mai boteza.

Faraon , paganul, avea in fiecare seara vise de la Dumnezeu, care ii prevesteau o mare foamete. Iosif, evreul , i le-a talmacit. Daca nu asculta de ele ce se intampla? Toata tara ar fi murit in foamete, inclusiv tarile din jur pe care le-a ajutat apoi cu mancare.

Si exemplele pot continua.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 21:53:48
Darkanian's Avatar
Darkanian Darkanian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.12.2009
Implicit

Si eu am avut un vis tot asa dar numai ca nu L-am intalnit pe Dumnezeu ci pe Iisus Hristos care a venit cu ingerii la mine si mia zis: Vino cu mine ! Tatal vrea sa te vada caci tia ascultat rugaciunile ( parca asa mai zis ) iar eu am intins mana dar imi era foarte mare frica si nush cum parca am rostit o rugaciune ( sau nu mai tin minte exact ce sa intamplat, ca sa am avut visul asta acum mult timp) si mam trezit deodata, dar oricum nu cred in asta, ca am gasit intr-o carte scrisa de Gheorghe Babut despre invataturile Parintelui Cleopa Ilie si scria acolo sa nu credem in vise si nu am crezut.
Vechi 09.04.2010, 22:10:24
Parker Parker is offline
Banned

Data înregistrării: 09.04.2010
Locație: Timisoara
Implicit

Am vazut ca e fiecare cu parerea lui, in primul rand as vrea sa precizez ca eu nu sunt felul de credincios care se duce la Biserica sau sa vorbesc cu Preotul, pentru simplu fapt ca m-am convins ce sunt majoritatea preotilor. In al II-lea rand, mie nu imi poti aduce citate din Biblie sau orice alta carte pentru ca nu le cred, intr-adevar nu contest intreaga Biblie, multe sunt adevarate si le dau dreptate, insa tind sa cred ca Biblia este scrisa de mana omului si nu pot da crezare la orice citat din aceasta Carte Sfanta. Pot spune ca am venit sa cer o parere aici pentru ca am crezut ca sunt persoane care s-ar pricepe sa dea un raspuns bun si exact, multi au facut-o. Stiu ca aici este un forum cu credinciosi si respect asta si nu pot contesta deloc atitudinea nimanui, fiecare alege calea care ii place. Cand se imbina modul de gandire cu credinta.. iese genul meu, adica un crezator intr-un unic Dumnezeu, fara temeri de diavol pentru ca nu exista, fara credinta in Preoti (mai ales cand ii vad cu 2 kg de cruci la gat si se numesc "Preasfintiti", "Arhiepiscopi"), fara credinta in datini populare de inmormantare/nunta, motivele pentru care nu cred au un argument insa nu il voi relata, pentru ca oricum nu are rost.
Ma scuzati daca am ofensat pe cineva, este greseala mea, mi-o asum, acum voi parasi acest forum pentru ca nu aici imi este locul.
Cu respect.
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 22:19:37
forfota forfota is offline
Banned

Data înregistrării: 24.03.2010
Locație: Ardeal
Implicit Te asteptam!

Toate bune tie, om al lui Dumnezeu! Poate vei reveni cand vei afla locul pe care il cauti!
Reply With Quote
Vechi 15.11.2012, 10:31:10
stefan27 stefan27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.09.2012
Smile Parerea mea

In visul tau, atunci cand ai cerut bogatie, El s-a intristat, dar ti-a atins mana. Ar trebui sa te gandesti ca poate ti-a dat inspiratie si poti scrie carti frumoase, poezii, te sfatuiesc sa incerci. Acestea sunt daruri mai presus de bani . Eu nu iti pot spune daca a fost Dumnezeu, sau nu, tu alegi ce sa crezi. Te sfatuiesc sa ai incredere in Domnul si sa incerci sa faci fapte buna :).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35