![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e, Dumnezeu e bun si ne intelege, dar sigur ar aprecia daca nu-i gonim pe trimisii Lui. In Scriptura scrie ca Dumnezeu vorbeste prin vise omului obisnuit, dar El nu va vorbi prin aceasta metoda celor care sunt hotarati sa-L respinga. Insa se pare ca Parker nu este unul din acesta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu nu se simte ofensat in felul in care o fac oamenii (ia uite, s-a intors cu spatele catre mine! ) Dumnezeu este strapuns si indurerat de pacatele noastre.. Asta este ofensa. Cat despre ne-primirea viziunilor: NU este pacat! Ortodocsii sunt sfatuiti sa faca astfel. Cei inaintati duhovniceste au dat dovada de MULTA SMERENIE, neprimind aratarile ingeresti (cine sunt eu ca sa mi se arate Hristos?!) Acesta este modul crestin de a gandi! |
|
|||
|
|||
![]()
Il cautam pe Hristos?
Unde? Asteptam sa ni se arate in vis? Sa ne vorbeasca personal? Sa ne faca eventual si demonstratii cu minuni (cum tot tipa cineva pe-aici ca vrea sa vada minuni ca altfel nu crede!) Sa nu va lasati inselati: cine vrea sa-L viseze pe Iisus Hristos, va ajunge sa vada lucruri! Dar de la cine vor fi? De la vrasmas, poate? Cum poti sti ce vezi fara indrumarea bisericii? Ne ispitim singuri! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, ma rog, fiecare actioneaza cum crede.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by zoridezi; 09.04.2010 at 19:41:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca visele de la Dumnezeu reprezinta o raritate, ele exista. Nu ca un merit al nevoitorului, ci ca un semn al milostivirii lui Dumnezeu. Din moment ce mesajul e pozitiv, adica te invita sa-ti faci ordine in gandire si sa-ti revizuiesti prioritatile, dupa ce vorbesti cu duhovnicul, ca sa nu dai in mandrie, cumulezi sfaturile primite indirect in vis cu cele date de duhovnic.
Sfantului Siluan Athonitul, cand era tanar, i s-a aratat in vis Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu care l-a dojenit, spunandu-i ,,Nu-mi place ce faci.'' Incet-incet a cautat sa se indeparteze de pacat si asa a luat hotararea de a merge in Athos pentru a-si mantui sufletul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doriana, voi folositi mult acest termen "zidire". Ce insemnatate are de fapt pentru voi?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
|