![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
RE:
Sebastiana A expune aici, ce am auzit, sau ce cred, sau cum percep eu anume lucruri, este fantezia si imaginatia ta, ca rad de altii.Nu inseamna ca daca eu nu cred in descantece, dezlegari, posedari de duhuri rele, inseamna ca ironizez sau umilesc pa cineva.... Adevarul, va iesii intodeauna la iveala si asa cum spui tu, nimeni nu stie cel asteapta in viata si cum va fii rasplatit.... |
|
|||
|
|||
![]()
Dar, daca te indoiesti de asta,sa stii ca nicaieri in Sfanta Biblie nu este scris:crede si nu cerceta ci,din contra trebuie sa cercetam pt.ca toate acestea exista iar"Adevarul ne va elibera".Sa stii ca exista si o fata a binelui dar si o fata nevazuta sau neauzita cateodata, dar totusi vazuta si auzita de cei ce IL viziteaza mai des pe Dumnezeu si Casa LUI care sunt:Sfanta Biserica si Sfanta Manastire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Re:
sebastiana Exact...! De aceia oamenii cerceteaza, nu numai sa creada. Multe, prin cercetare sau dovedit a fii adevarate sau neadevarate, dar nu poti sa iei totul de buna.... si sa crezi in ori ce, la infinit, cat Sf. Manastire, poate ne impartasesti mai mult din cunostintele tale....ca se pare ca stii.... |
|
|||
|
|||
![]()
Credinta este sora buna cu stiinta. Unii dintre cei mai mari savanti au fost si dintre cei mai credinciosi,ma crezi,nu ma crezi,asta este realitatea,ia-o de buna si pe mine crede-ma,ca nu te mint.De aceea,iti sugerezi sa vizitezi Romania, daca nu esti de pe aici,ca merita sa faci pelerinaje pe la Manastirile de pe aici si,bineinteles viziteaza si Bisericile Ortodoxe sau daca vrei si cele Catolice,daca esti catolic sau mai stiu eu? nu mai este treaba mea,nu ma intereseaza.
|
|
|||
|
|||
![]()
Re:
Sebastiana Nici eu nu te nint... Este planificata o vizita in Ro. am sa stau numai la Campina si voi vizita niste buni prieteni la Iasi si Constanta si la fel mi-am propus sa vizitez manastirea Lemnul din Oltenia si sa aflu cit mai multe despre aceasta manastire..... Nu mai este o noutate ca am trecut la protestanti.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Re:
andreea_teo Nu inseamna ca daca esti otodox, poti gandii mai mult decat altul, care este de alta religie, dar tot crestin, asa ca nu ma mira, faptul ca expui asa.... |
|
|||
|
|||
![]()
Mi s-a parut mie ca nu esti ortodox, dar sa stii, ca uite iti dau o adresa buna unde este vorba de SFANTA LUMINA de la IERUSALIM unde spune ca atunci cand toti participantii de la cele 3 mari religii monoteiste sunt impreuna,atunci se aprinde SFANTA LUMINA, dar numai la ortodocsi.Asta ar trebui sa te puna pe ganduri.Cele 3 mari religii monoteiste sunt:Iudaismul sau religia mozaica-la evrei,Islamul la arabi si musulmani si Crestinismul,la noi.Adresa este www.ortodoxtv.com Sa vezi si sa auzi bine, cand o sa spuna de SFANTA LUMINA, ca se aprinde numai la crestinii ortodocsi.Asta ar trebui sa te puna pe ganduri.Prin urmare,am intuit eu bine ca nu esti de pe aici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea pari asa convinsa cu intuitile tale, care par mai mult fabricate, decat intuitii sponane si reale, dar ma rog.... mai vedem in timp.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
spuneam ca e trist sa treci de la credinta ortodoxa, cea in care te-ai nascut, la protestantism...era vorba de traire, nicidecum de superioritatea in gandire a ortodocsilor ??? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Asa ceva nu am mai vazut | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 19 | 20.12.2015 14:40:25 |
merita vazut | Sf.Asteapta | Generalitati | 18 | 30.08.2011 10:25:30 |
Ati mai vazut asa ceva? | dan_ion | Rugaciuni | 26 | 15.02.2010 00:02:51 |
Un documentar cum nu am mai vazut. | Luca_002 | Generalitati | 46 | 15.12.2007 00:53:54 |
|