Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Daca multi sustin ca e o facatorie ce se intampla la Ierusalim ganditi-va putin,atatia preoti,atatia oameni ce interes ar avea sa minta?Sa creada in ceva ce nu este adevarat?Cum poti trai cu impresia ca Supermen exista stiind ca nu exista?(am dat un exemplu),cum poti sa te minti pe tine?Ce interes ai sa zici ca nu e minune?Mai ales preotii si marii credinciosi,patriarhii etc,ei care cred in Hristos,fac totul pentru mantuire si pace,liniste sufleteasca,de ce sa-L minta pe Hristos,de ce sa se insele singur nerespectand astfel poruncile lui Hristos?Nu e ciudat?
Ganditi-va putin.
Eu cred ca minunea exista,si ce ma intareste,e ca cercetatorii(unii)chiar au confirmat minunea,adica,nu si-au explicat fenomenul,facand cercetari si ajungand la concluzia ca e ceva de neexplicat.
|
Pavel Corut iti explica si el(Parca in patrea a 4, si acolo are dreptate)... in videourile pe care ni le-ai pus...este vorba de amestecul; de magneziu si fosforul de pe fitil usor umezit, care la uscare reactioneaza si se autoaprinde, Corut spune ca englezii pe la 1800 au descoperit scamatoria si de atunci nici ca-i mai intereseaza...de aceea nimeni din Vest nici nu-si mai bate capul cu aceste trick-uri!
TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE UITI LA DIMENSIUNEA ANORMALA A FLACARII LUMINARILOR DIN VIDEOURI CA SA TE CONVINGI CA CEVA ESTE UNS PE FITIL...oricum mi se pare o crunta pierdere de vreme!
Apropo, merci, au fost interesante in anumite aspecte... nici nu stiam de el pina nu la-i adus tu aici, auzisem doar numele...
De ce preotii si alti MARI DEMNITARI marturisesc, IN FATA POPORULUI, cu mina pe inima ca au vazut minunea?...pai ia sa ne gindim...dar cred ca mai bine sa-l ascultm (la capitolul asta) tot pe taica Corut! :)...el explica cel mai bine! :))