![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti intr-o mare eroare si nu imi place deloc aerul asta de atotstiutor si de superior.
Doar pentru ca cer sa fim mai intelegatori si iubitori sa nu ne mai atacam unii pe altii nu o sa ma mantuiesc?Eu nu cred asta nici in ruptul capului.Nu este logic.Hristos ne-a zis sa ne iubim nu sa ne uram. Nu uita,Sfintii Parinti nu sunt Dumnezeu totusi. Eu cred ca tu esti unul dintre acei oameni care gandesc cam asa:e catolic,o sa arda in iad ,nu o sa se mantuiasca!musulman?Valeu,nu conteaza ce fapte a facut,chiar daca a facut bune,o sa arda in iad pentru ca e musulman. Idee absurda,ilogica si banala. Si chiar as vrea sa te vad prin absurd vorbim cand un Sf Parinte iti zice sa te arunci in Dunare tu te arunci. Ne place sa spunem ca suntem cei mai drepti,corecti,cinstiti dar nu ne gandim ca numai Hristos are dreptul sa zica asa ceva,numai Mantuitorul va judeca si va decide care sunt cei mai drepti si care se mantuiesc nu oamenii,Sfintii sau preotii. Si ''papusa'' mi se mare un cuvant deplasat,mai ales ca sunt de gen masculin si ca esti pe un forum crestin ortodox nevorbind cu vreun cunoscut. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul in crestinism | Petru Ianovici | Intrebari utilizatori | 44 | 18.10.2016 15:43:21 |
Falsul crestinism | Vasile40 | Generalitati | 33 | 17.10.2016 11:24:02 |
Nationalism si crestinism | Daniel777 | Generalitati | 46 | 22.09.2013 21:25:51 |
Umanism si crestinism | catalin2 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 07.08.2011 17:01:54 |
|