![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca trebuie neaparat sa iti gasesti un alt fel de a ajunge la implinire spirituala decat prin doua calatorii pe an acasa. Nu ti se pare cam mare distanta intre Pasti si Craciun pentru spovedanie? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu asa am facut de mic, de 2 ori pe an,au mai fost cazuri cand m-am marturisit si de mai multe ori, dar de obicei de 2 ori.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pilda vindecarii slabanogului din Capernaum - Matei, 9, 1-8.
|
|||
|
|||
![]()
Si in Germania sunt multi preoti ortodocsi. Cauta-ti unul in apropierea ta, asa o sa te poti spovedi mai des. Daca nu sunt indiscreta, unde stai? (stiu multe biserici in Germania, am stat multi ani acolo)
|
|||
|
|||
![]()
David si Ionatan, fiul lui Saul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Aproape de Frankfurt. Da, sunt doua biserici aici, mai greu e de ajuns, cand n-ai cu ce, si mai ales ca stam intr-o fosta baza nato in mijlocul padurii :)) .
Sincer, nici nu-mi trece prin cap sa-mi schimb duhovnicul, insa peste 3 sapt o sa fiu acasa. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, multumesc foarte mult, asta era. Imi poti spune te rog unde gasesc?(capitolul..)
|
|