![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crede-ne, stim prin ce treci. TOTI am fost acolo, pentru ca lumea asta ne-a oferit. Niciunul nu stie exact cum s-a intors spre Hristos, dar cert este ca s-a produs, si cand s-a produs, senzatia a fost ca am trait in intuneric. Si cand s-a produs, s-a produs - desi dupa o zbatere - progresiv, lin si plin de duiosie, asa cum este Hristos. Ca atunci cand iesi din pestera, trecand spre lumina prin penumbra. Dar chiar si in penumbra stii ca te indrepti spre lumina. Tu incotro te indrepti acum? Hristos a inviat! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai merge in orb sau ai alege calea unde ai cat de cat o luminita. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multe lucruri in lumea asta sunt doar pareri. Si multe altele, care nu sunt pareri, sunt inabusite de cele care sunt doar pareri. Asa incat eu nu pot sa fac nicio alegere in locul tau, ci doar te indemn sa fii sincer. Nu te mai gandi la nicio alegere. "Ortodoxia este firea omului" zice Pr. Rafail Noica. Fii tu insuti, sincer cu tine insuti si lasa lucrurile sa mearga de la sine. Daca Hristos este Adevarul, nu cred ca poti da gres. Hristos a inviat! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar sa fim seriosi. Ortodoxia este firea omului? De unde pana unde? Cred ca oricui ii vin in minte, pe loc, cateva exemple din cele ale firii ce sunt interzise sau ingradite de ortodoxie. Poate a vrut sa spuna, vrem sa devina ortodoxia o fire a omului. Dar de ce sa nu devina ortodoxia a firii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand vorbim de intoarcerea la Dumnezeu vorbim de "venirea in fire", tocmai pentru ca este in firea omului sa fie in relatie cu Creatorul. Hristos a inviat! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si protestantii si neoprotestantii? Nu acuza ei BO si BC ca s-au departat de biserica primara? Unde e firea? Last edited by Dumitru73; 13.04.2010 at 18:21:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De fapt e logic: daca noi credem ca Dumnezeu ne-a creat pentru ca sa petrecem vesnic impreuna cu El, si Ortodoxia te uneste cu Hristos, rezulta ca Ortodoxia este in firea omului, adica este modul de viata cel mai "potrivit" pentru om, privind la scopul pentru care a fost creat. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 215 | 04.03.2009 16:10:55 |
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 15:41:32 |
|