![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
rang de religie, inchistand fiinta umana in efemeritatea materialului, refuzand omului credinta in Divinitate. Mi se pare ca-i mana cuiva aici, si stim noi cine...
|
|||
|
|||
![]()
Cu alte cuvinte, sansele ca Dumnezeu sa existe sunt infinit mai mari ca el sa nu existe. Mai departe ce alegi, e o chestiune de credinta. Dar daca stai sa judeci cu atentie, iti dai seama ca dintre toti zeii inventati de oameni, cei care au atribute limitate la Pamant (zeul ploii, zeul tunetului, gaia, etc) nu pot fi zei supremi pentru ca Pamantul insasi e limitat - doar un fir de praf in Univers.
Un zeu adevarat, trebuie sa fie nelimitat, sa stapaneasca din afara Pamantului si din afara Universului. Trebuie sa fie un zeu infinit, si totodata abstract. Candidatii cei mai buni in aceasta directie sunt figuri precum Iehova/Dumnezeu, Allah, Shang-Ti, etc. Care intamplator sau nu, sunt nume distincte, diferite de la un areal la altul, ale Dumnezeului Crestin..... Mai departe, ce alegi, ce forma de credinta crezi ca te implineste, e o chestie strict subiectiva. toate cele bune.[/quote] Nu inteleg cum vine asta : sa fii ortodox si sa spui ca, sunt candidati buni Allah,Shang -Ti cand trebuie sa iti alegi Dumnezeul . In spatele acestor dumnezei falsi se afla tatal minciunii Satan Este o singura cale de Mantuire : Fiul Lui Dumnezeu (Iehova) ,Dumnezeu nascut din Dumnezeu . Daca alegi altceva ai ratat mantuirea . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si minciunile nu se opresc aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu personal nu gasesc asemanari intre stiinta si religie. Ma refer la punctele esentiale. Pe scurt, in stiinta nimic nu-i sfant si nimic nu-i cum am vrea sa fie, ci cum se poate dovedi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si ca sa te citez : "Pe scurt, in stiinta nimic nu-i sfant, bla, bla"
|
|||
|
|||
![]()
Deci ori eu ori tu ne mintim singuri. Dam cu banul?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ea nu refuza nimanui nimic, atat timp cat se lucreaza cu argumente dovedite. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu exista argumente dovedite(si "stabile") pentru ca, ce este dovedit azi ca si argument, maine s-ar putea sa nu mai fie argument.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 14.04.2010 at 14:02:04. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mircea Eliade - un credincios fara Dumnezeu? | costel | Generalitati | 23 | 10.11.2012 10:27:10 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Cine poate trai fara dumnezeu???? | geo.nektarios | Secte si culte | 52 | 20.11.2009 00:32:53 |
nimic fara dumnezeu | iulia_amy2003 | Generalitati | 1 | 01.09.2008 22:04:17 |
|