![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumitru, draga,
Explica rational, cu argumente rezistente urmatoarea nedumerire: ce sens are existenta omului, cui foloseste si in ce scop trebuie sa ne nastem, sa ne zbatem in asta lume si apoi sa murim, sa devenim una cu tarna pe care o calcam? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
erpetuarea vietii ! Un non sens sa perpetuezi ceva ce pana la urma moare pentru totdeauna ! ! !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 14.04.2010 at 00:31:25. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar animalele? Mai ales cele domestice pe care perpetuam in ferme nu au sens? |
|
|
|||
|
|||
|
Cine are interes sa perpetueze specia?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Eu, tu, fiecare dintre noi dorim sa ne lasa urmasi.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok, si cine a dorit sa-l lase urmas pe primul om?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Homo Sapiens
|
|
|
|||
|
|||
|
Genele celor care nu au avut interesul sa isi perpetueze genele (nu specia)nu mai exista, pentru ca nu s-au perpetuat
![]() Ce poate fi mai simplu decit asta? |
|
|
||||
|
||||
|
pai ...genele nu se perpetueaza ...care este... ele doar se penseaza cu coasa si se vopseste...in laboratoarele care produc povesti de adormit adulti ...care este...genele e evolutioniste ca a aparut dintr-o baltocica calduta daaaa. am vazut eu la National Geograp-sick ! si aia nu minte ca e oameni de stiinta ...care se ezista...dada...
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 22:53:17 |
| Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
| Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 11:31:45 |
| Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 215 | 04.03.2009 17:10:55 |
| multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 16:41:32 |
|
|