![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din toti cei ce se numesc crestini exista o ramasita care traieste numai pentru Domnul. Dar pentru a-i vedea trebuie sa mai iesiti putin din casa...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca e bine sa vina foarte, foarte, foarte mutti crestini. Face bine la turism. Aduc eu lumanari gratis.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cit despre "cei ce se numesc crestini exista o ramasita care traieste numai pentru Domnul" - sper sincer ca ei nu se roaga la icoane si nici nu mincau la porci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Distinsa o_tzaranca! Ce nevoie au evreii de cheia aia? Ce? E sinagoga acolo? Asa cum e, e f. interesant/hilar. Curat paradox. Au fost cruciade, insa cheia e la Ahmad-bubuitorul. Ooooo!!! Distinsa o_tzaranca! Poti da inchinaciune evreilor caci fara ei nu mai pupai dumneata cimitirul de acolo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am nevoie de filme. Locul imi este accesibil [nu e departe] si am fost acolo de multe ori pentru aerul curat din Ierusalim. Domnule Traditie. Nu am rugat sa vin aici. Fara acceptul meu cineva de la sefia voastra a pus aici o povestire a mea si urmarindu-i soarta [a povestirii] am ajuns aici. Domnule Traditie - amenintarile nu-mi plac si imi sunt inutile. Daca esti moderator si crezi ca sunt inutil aici, fa ce trebuie. Fara vorbe multe. |
|
|||
|
|||
![]()
E foarte probabil ca sa aibe legatura cu http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_fire, aparute in aceeasi perioada
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca in seceta aceea crunta care a tinut trei ani evreii mancau porci, dar sigur ajunsesera sa-si manance copiii din cauza foametei pe vremea lui Elisei.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ai? |
|
|||
|
|||
![]()
Mai terminati fratilor cu prostiile,comportati-va ca niste oameni maturi.Lasati provocarile pt.provocatori caci nu veti ajunge nicaieri reprosandu-va unii altora imperfectiuni si greseli istorice.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dvs sunteti un evreu secular, nu-i asa? Nu ati citit prea atent propria Biblie.
Langu, ai dreptate, desi nu erau reprosuri. [sper].
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 14.04.2010 at 10:35:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|