Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2010, 09:00:56
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ben_gal Vezi mesajul
Dumnezeu nu-si leaga singur miinile. Daca evreii au pacatuit, nu face nimic. Exista si crestini.
Asta d.p.d.v. teoretic. Practic - nimik. Altminteri nu faceau tocmai crestinii tote belelele razboinice timp de 2000 de anisori.
.
Din toti evreii care slujeau idolilor s-a gasit doar Ilie sa slujeasca Domnului. Din toti evreii care plecau la razboi cu sirienii s-a gasit doar Elisei si o mana de prooroci sa-L caute pe Domnul. Si totusi se numeau toti evrei...

Din toti cei ce se numesc crestini exista o ramasita care traieste numai pentru Domnul. Dar pentru a-i vedea trebuie sa mai iesiti putin din casa...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 09:03:18
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Sa-ti fac rezervare anul viitor catre Ierusalim (bineinteles tu-ti platesti biletul :) )?? Te tot legi de filme... filmele alea sunt pentru cei care au fost acolo si au vazut, asa ca sa-si aminteasca nu sunt ca sa te convinga pe tine.
Cred ca e bine sa vina foarte, foarte, foarte mutti crestini. Face bine la turism. Aduc eu lumanari gratis.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 09:07:40
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Din toti evreii care slujeau idolilor s-a gasit doar Ilie sa slujeasca Domnului. Din toti evreii care plecau la razboi cu sirienii s-a gasit doar Elisei si o mana de prooroci sa-L caute pe Domnul. Si totusi se numeau toti evrei...

Din toti cei ce se numesc crestini exista o ramasita care traieste numai pentru Domnul. Dar pentru a-i vedea trebuie sa mai iesiti putin din casa...
Pe vremea lui Ilie a fost o femeie pacatoasa care l-a orbit pe rege [Ahab] si Ilie a rezolvat problema. De evrei nu s-au atins caci ei nu se rugau la icoane si nici nu mincau la porci.

Cit despre "cei ce se numesc crestini exista o ramasita care traieste numai pentru Domnul" - sper sincer ca ei nu se roaga la icoane si nici nu mincau la porci.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 09:15:23
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
In Romania?
Vezi ca ala a lu`Nuseibe,era pe acolo de 1363 ani!!

De la armistitiul din `49 Ierusalimul a fost divizat in 2 parti
zona vestica la israelieni
zona estica araba -inclusiv orasul-vechi cu locurile sfinte -la iordanieni

Israelul a incalcat prevederile unei rezolutii Onu si a astabilit in partea vestica capita ,mutand aici parlamentul si guvernul ,fapt dezaprobat de intreaga comunitate internationala care nu a dorit sa isi mute aici ambasadele ,mentunandu-le la Tel Aviv

In iunie 1967 (razboiul de 6 zile ..)Israelul profita de imprejurari si declanseaza ocuparea intregului Ierusalim .Dupa un puternic atac aerian doua batalioane de parasutisti israelieni au incercuit orasul vechi.2 zile au durat luptele si s-au soldat cu pierderi grele de ambele parti

evreii zic ca asa cum Dumnezeu a creat lumea in 6 zile si ei au reusit sa invinga Egiptul ,Siria si Iordania ,cu armate mult mai puternice ..in 6 zile

iar eu ca o taranca ma intreb ,daca astia sunt asa desteepti (evident ma refer la evreii din aripa dr.Weizmann)...cum de nu au cheia aia pana acuma?/..
Ooooo!!!
Distinsa o_tzaranca!
Ce nevoie au evreii de cheia aia? Ce? E sinagoga acolo? Asa cum e, e f. interesant/hilar. Curat paradox. Au fost cruciade, insa cheia e la Ahmad-bubuitorul.
Ooooo!!! Distinsa o_tzaranca! Poti da inchinaciune evreilor caci fara ei nu mai pupai dumneata cimitirul de acolo.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 09:22:18
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Daca nu ai urmarit filmul nu te baga la comentarii. Ai primit report pentru trolling (nu doar pentru acest mesaj ci si pentru celelalte ale tale în aceeasi maniera.
Deci "Ai primit report pentru trolling ".
Eu nu am nevoie de filme. Locul imi este accesibil [nu e departe] si am fost acolo de multe ori pentru aerul curat din Ierusalim.
Domnule Traditie. Nu am rugat sa vin aici. Fara acceptul meu cineva de la sefia voastra a pus aici o povestire a mea si urmarindu-i soarta [a povestirii] am ajuns aici.
Domnule Traditie - amenintarile nu-mi plac si imi sunt inutile. Daca esti moderator si crezi ca sunt inutil aici, fa ce trebuie. Fara vorbe multe.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 09:55:38
topcat
Guest

Implicit

E foarte probabil ca sa aibe legatura cu http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_fire, aparute in aceeasi perioada
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 10:06:56
Senior Member

Implicit

Citat:
Pe vremea lui Ilie a fost o femeie pacatoasa care l-a orbit pe rege [Ahab] si Ilie a rezolvat problema. De evrei nu s-au atins caci ei nu se rugau la icoane si nici nu mincau la porci.
.
Nu stiu daca in seceta aceea crunta care a tinut trei ani evreii mancau porci, dar sigur ajunsesera sa-si manance copiii din cauza foametei pe vremea lui Elisei.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 10:14:13
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu stiu daca in seceta aceea crunta care a tinut trei ani evreii mancau porci, dar sigur ajunsesera sa-si manance copiii din cauza foametei pe vremea lui Elisei.
Bun Bank! Stai asa sa-l scriu....
Mai ai?
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 10:24:32
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Mai terminati fratilor cu prostiile,comportati-va ca niste oameni maturi.Lasati provocarile pt.provocatori caci nu veti ajunge nicaieri reprosandu-va unii altora imperfectiuni si greseli istorice.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 10:24:39
Senior Member

Implicit

Citat:
Bun Bank! Stai asa sa-l scriu....
Mai ai?
Dvs sunteti un evreu secular, nu-i asa? Nu ati citit prea atent propria Biblie.

Langu, ai dreptate, desi nu erau reprosuri. [sper].

Last edited by Doriana; 14.04.2010 at 10:35:47.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos Ion Pop Generalitati 24 18.04.2012 08:06:28
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Lumina sfanta speranta1970 Pelerinaje la locuri Sfinte 2 15.02.2010 11:27:42
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? TheBigSmoker Generalitati 20 03.01.2010 13:42:52
Ce v-ati propus pe anul asta? Hartford Generalitati 22 29.01.2008 00:21:24