![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca suferinta spirituala se rasfrange si asupra trupului, si astfel flacarile iadului sunt cat se poate de reale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La puctul 11 este evident ca nu subscriu.
|
|||
|
|||
![]()
Daca noi credem ca Pamantul are miliarde de ani asta nu inseaman ca nu sustinem Creationismul sau ca nu credem in Dumnezeu sau ca facem o greseala.Sunt multe care arata ca este asa.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe bune, unele (una) mai merge, dar restul sunt varza. Eu cred ca tu habar nu ai ce inseamna ID si panspermia si de sansele de existenta a vietii extraterestre. Mai exista inca un thread de care mi-ai adus de aminte chiar acum: "ce au martorii lui Iehova de castigat?". Pot sa iti raspund? Nimic. Pur si simplu nimic. Pur si simplu sunt niste spirite slabe si lase tinute in frau de sentimentul paranoic ca vine sfarsitul lumii, anticristul s-a nascut, trebuie sa ne pocaim. De vreo 200 de ani. Apocalipsa deja a intarziat de 4-5 ori, dar nu-i bai, calculam data exacta chiar acum. Cu metode stiintifice inca. Rational.
|
||||
|
||||
![]()
Florin,poate ortodoxul de azi are mai multe pacate si de aceea se impartaseste mai rar,dar deasa spovedanie face bine la suflet.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum zicea un alt [fost] forumist: unii, in caz ca e cutremur, cladirile prabusindu-se in jurul lor si vazand oamenii ca fug pe strada, vin si spun: dar unde scrie ca e cutremur, eu nu cred pana nu gasesc scris clar negru pe alb despre acest cutremur, ma bine sa stau in casa pana-mi cade ceva in cap... Poate ca habar n-am ce e cu teoriile alea; si ce, o sa ma impiedici tu sa cred in existenta vietii extraterestre sau ca omul n-a fost creat in 24 de ore pamantene? Nicidecum.
|
||||
|
||||
![]()
As vrea sa stiu si eu de ce le e atat de usor oamenilor sa creada in astfel de incertitudini cum ca universul ar avea 10 miliarde de ani vechime sau daca Pamantul este sau nu in centrul universului.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil vrei sa spui "de ce isi pun oamenii anumite intrebari, intrebari care nu ii ajuta nicidecum la mantuire"?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma pufneste rasul cateoda... Danion Vasile in una din cartile lui, critica Dosarele X. Eu am vazut tot serialul si cat de cat, hai ca merge mai o seara, mi-am petrecut timpul si mi-a placut. Culmea, el zice ca filmul e nesanatos, ii face pe oameni sa creada in existenta OZN-urilor (nu cred ca Danion a vazut vreun sezon intreg, face afirmatii pe prost), dar pana la urma m-am gandit la asta: Dosarele X sunt doar un film, toata lumea inelege fantasticul din el; Danion Vasile e un autor, care a scris in alte carte: am vazut OZN-uri, am facut yoga si am levitat, am trait 1 saptamana fara mancare cu energii. De aici, trageti voi concluzia care e mai vatamator pentru crestini. Danion sau Dosarele X? Citat:
Citat:
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 19.04.2010 at 13:09:32. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
+ CREZUL + | cristiboss56 | Rugaciuni | 18 | 21.07.2013 17:11:53 |
Portretul lui Iuda cel modern | costel | Generalitati | 31 | 09.05.2011 10:28:04 |
crezul in ebraica | hatryan | Rugaciuni | 0 | 18.07.2009 22:43:28 |
ISTORIA ECUMENISMULUI MODERN | Pravoslavia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 5 | 06.12.2007 11:45:07 |
Dan Puric ,un traitor modern al ortodoxiei | urzicuta | Generalitati | 18 | 10.08.2007 11:34:50 |
|