![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"evreu" nu este suficient? Poate ca mata nu ai treaba cu cruciadele, dar alde mine au deschis Ierusalimul turismului. La idoli nu m-am inchinat. Am avut un bun prieten fecior de popa. Veneam la el sa-l prepar la limba romana. Casa lor era plina de tablouri cu persoane care aveau in jurul capului cercuri de butoi [asa credeam pe atunci], toate cumparate de la Itzik, vecinul meu, care tinea o taraba. Itzik era religios evreu, insa afacerile sunt afaceri. Itzik picta singur portretele acelea si avea o sablona care se potrivea la toti sfintii. Pentru a-i deosebi, unii aveau chelie, altii nu, unii aveau musteata, altii.. In fine. Itzik asta facea afaceri grozave. Veneau tarani si cupmparau cite 20 de sfinti de odata. Nefacind fata, Itzik m-a rugat sa-l agiut. Si ce sa spun... A iesit ceva de i s-a dus buhul si un popa mare a spus ca aici e o minune, nimic altceva. Itzik a primit o groaza de parale si a putut pleca la Palestina. Nu mi-a scris, nerecunoscatorul, dar cineva mi-a spus ca e in Ierusalim - picturi murale de mare cautare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar ei nu au cheia portii de la picioarele lor... ![]() ![]() ![]() si cand va intra Imparatul Slavei pe poarta ? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca banii nu miros....., ce conteaza de unde vin?
Aveti dreptate - doar evreu este suficient. Restul inteleaga cine ce vrea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mesia va fi din "osul lui David", deci Cohen - urmas al lui Aron, fratele lui Moise. Un Cohen nu are voie sa intre intr-un cimitir caci acest loc este considerat impur. Ei bine, dupa traditie Mesia va intra prin Poarta Florilor. Musulmii cunosc Biblia. Ei au astupat poarta si in fata ei au trintit un cimitir cu oase musulmane. Atunci de ce sa nu aibe si cheia? Tara democrata, draga o-tzaranca si religia nu tine de adevarata conducere. Numai ca Ahmad trebuie rugat sa nu se mai bubuie acolo. |
|
|||
|
|||
![]()
Banii nu au miros si prosti se nasc mereu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.va trece prin portile inchise 2.veti fi primii cand va intra prin poarta de la picioarele voastre 3.va rade de voi ,ca nu l-ati vazut la 2 pasi de voi cand trimitea Focul Sfant 4.va veni pe un nor ...dar la Parusia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
If wonder woman won't be available, than a ride on a peasant will also solve the issue. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
la cei 70 ani de viata veti fi eliminat in curand din joc sper si din forum ,pt.toate mesajele porcoase |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este inversunare impotriva cercetarii, dar eu ma indoiesc ca savantii si cercetatorii se bazeaza pe filmulete de pe internet. Deci nu cauta falsul in filme ci cauta-l la procesul in sine! |
|
|||
|
|||
![]()
Pina la 70 mai e si tzarancile s-or spala pe bot si inainte si dupa.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|