![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am fost rob in Romania. |
|
|||
|
|||
![]()
:)) Cand te impiedici de gandiri gresite, e greu sa nu devii rob. Asta in caz ca nu ai o lumina mai puternica in fata pe care s-o urmezi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost robi la cheremul alde marshAntonescu, insa liberi in spiritul nostru. Spiritul nostru a supravietuit robirii fizice caci a fost puternic. |
|
|||
|
|||
![]()
O data si-o data vom privi cu totii acolo unde trebuie... Dumnezeu e Unul pentru toti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Probabil, insa evreii au vazut ca dureaza prea mult si intre timp ei mor, asa ca au lasat tot ce au avut si au plecat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles exact la ce te referi aici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putinii evrei care s-au crestinat nu au fost goniti in Transnistria de catre Antonescu. |
|
||||
|
||||
![]()
Poate restul dintre ei au fost trimisi din cauza asta:
|
|||
|
|||
![]()
Hitler s-a suparat pe evreii crestinati. El a spus ca evreii crestinati murdaresc singele arian pur si ei au fost primii trimisi la moarte.
MarsAntonescu era un prost, insa a ales aceeasi cale trimitind in Transnistria pe evreii din Bucovina de Sud, evrei proaspat crestinati inclusi. Am aici ceva despre unul Ion pre numele seu, care era ce? Evreu fara sa stie: Ion Ionescu, lustragiu evreu http://poezie.ro/index.php/prose/173...ustragiu_evreu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate fi altfel un spirit ca-L are pe Dumnezeu ca lumina? Last edited by maria-luisa; 15.04.2010 at 12:22:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|