![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si are sens: Dumnezeu e in acelasi timp maret si de necuprins, dar S-a si smerit pentru noi, si ritualurile ortodoxe, in ansamblu, ne transpun si pe noi in acea atmosfera sfanta, in fata lui Dumnezeu care e atotputernic si in acelasi timp milostiv si bland. Nu vad unde ar fi teatrul aici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Măcar omul ascultă predica și ia decizia dictată de propria conștiință, nu este dus la botez legat de mâini și de picioare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar la varste de 11-13 ani, orice ati spune, tot impunere e. |
|
|||
|
|||
![]()
Este o varsta inca timpurie, daca Mantuitorul s-a botezat la 30 de ani, cred ca un om cu atat mai mult trebuie sa astepte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca s-ar boteza dupa 18 ani, as mai intelege. Dar cand iti botezi copilul la 11-13 ani, ce alegere mai poate sa faca acesta? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu le impune nimeni; pe mine parintii nu m-au obligat sa ma botez; m-au sfatuit sa o fac dar nu m-au obligat...si acum, sunt nebotezata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi cred ca se mai boteaza si la protestanti unii nu doar din convingere personala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Astia macar "indoctrineaza" copii, dar ceilalti care ii boteaza de mici nici macar de atata lucru nu sunt in stare deoarece credinta tine la ei mai mult de misticism decat de ceva care tine de viata traita.
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintii mei sunt penticostali botezati iar eu sunt inca nebotezata si am deja 21 de ani; nu mi-au reprosat niciodata ca ma duc si la ortodocsi; tot ce te poate sfatui un parinte(indiferent de confesuinea lui) este sa nu-ti neglijezi sufletul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|