![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
si camera de filmat a inhalat gaze halucinogene?...nu cred...aveti grija cum comentati....sa vezi filmat cu propriul aparat, cum merge flacara printre oameni, apoi se urca la locul rastignirii si coboara apoi la mormant, iar unele lumanari ale oamenilor se aprind...nu toate...de ce nu se aprind toate daca tot sunt inmuiate in aceeasi substanta inflamabila? Nu mai scrieti prostii...daca nu credeti, vedeti-va de alte treburi si lasati crestinii sa se bucure de minunea luminii venita din cer.
|
|
||||
|
||||
![]()
S-a intins discutia mult si degeaba.... primul pas trebuia sa fie altul. Si cei pro si cei contra vorbesc din auzite. Propun sa continue discutia numai cine a studiat procesul in realitate. Daca ca nu: cine crede sa-i fie de bine cine nu sa-si vada de alte treburi mai importante (se vede ca subiectul asta nu le-a fost destul de important macar sa se deranjeze sa fie odata prezenti acolo).
|
|
|||
|
|||
![]()
http://vimeo.com/10017958...sa te uiti pana la capat..si nu cred ca mai poti comenta...
Flacara este mare pentru ca sunt 33 de lumanari...daca te-ai uita bine ai vedea ca o singura lumanare are flacara obisnuita, pentru ca sunt si oameni cu o singura lumanare in mana |
|
|||
|
|||
![]()
Oare ce trebuie sa ni se mai arate noua, 'tutulor' , pt ca gheata din inimile noastre sa se topeasca si sa putem sa ne bucuram in tihna de cea mai mare minune a ortodoxiei?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar acel putin, sa fie clar si de necontestat. |
|
|||
|
|||
![]()
nu e nevoie de mult...
clar si necontestat: Agheasma luata la Boboteaza ..am verificat acum |
|
||||
|
||||
![]()
Ce ai verificat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma consider antihrist [cred ca habar nu ai ce-i aia] si substanta de acolo nu este fosfor curat. In rest asa e si este posibil ca bine ai face sa ceri sfat. Poate va ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"cine nu crede sa-i fie de bine, cine crede tot asa". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|