![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
baga de astea..
intoarcerea in Israel razboiul de 6 zile reconstructia templului |
|
|||
|
|||
![]()
In primul rind L-a ales pe Moise si I-a dat sarcina de a scoate pe evrei din robia Eghipetului.
Mai apoi a departit marea ca evreii sa poata fugi si a inchis-o asupra armiei faraonului. Apropo,scafandrii arheologi au coborit acolo [Marea Roshie - Akaba] si au gasit care de lupta egiptene acum citeva saptamini. Pe Muntele Sinai Domnul I-a da lui Moise Decalogul sapat in placi de piatra cu deget dumnezeiesc. s.a.m.d. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-ai scos singura din rindul acelora cu care am sanse la dialog constructiv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
bye.... Strict secret minunile.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta stiu si eu, dar cum s-a pogorat de 'Insusi Domnul'? In ce fel? (Asta nu stiu).
Daca e s-o luam dupa ceea ce ai scris tu, inseamna ca a avut mijlocitor, pe Moise,nu? Citat:
Last edited by mirabela; 15.04.2010 at 20:24:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CS2, being highly flammable and having one of the lowest autoignition temperatures, cannot be transported easily using commercial means. Worldwide exports of this chemical are negligible [Universitatea cu laboratorul este aproape]. Autoignition equation Nu va plicisesc cu formule – rezulta 90 °C (194 °F) Incalzire locala si punctuala este suficienta. Se produc vapori si facliile se aprind una dupa alta prima fiind cea mai aproape. Carbon disulfide may be life-threatening because it affects the nervous system. - Halucinatii placute [nu pt. veverita, sora mea si putini altii]. Last edited by ben_gal; 15.04.2010 at 20:49:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Si Domnul insusi, nu prin vreun imputernicit, nu prin vreun inger, ci insusi Domnul, ne-a scos din robia Eghipetului". Cuvintul pogorat nu apare la mine. Moise Mijlocitor? Da. Acum eu sunt un mijlocitor aici. |
|
|||
|
|||
![]()
Te contrazici, iata ca pe Moise l-a avut ca imputernicit ( Bunu Dumnezeu n-a aparut in fata tuturor evreilor sa le spuna iata Decalogul, ci i l-a dat lui Moise, adica l-a imputernicit).
Evreii au fost poporul ales, dar...DAR, dupa evenimentele cu Mantuitorul Iisus, au mai fost profeti? Hagada apare in jurul anilor 600, dar tot in jurul anilor 600 apare si Islamul. Mohamed a avut un vecin evreu sau crestin, nu se stie sigur, de unde s-ar fi inspirat pt Qu'ran, de aici inexistent firul epic in Qu'ran, faptele fiind amestecate. Mohamed din dorinta de a-si impune islamul prin sabie, a cucerit tot mai multe triburi, teritoriul islamic include astazi, tari precum Iordania, Siria, Liban, etc. De la Mantuitor si pana in zilele noastre, au evreii liniste? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
De altfel expresia apare fugitiv doar in Deuteronom a carui origine nu este clara. 2) Ultimul profet, Maleahi, a trait 300 de ani inaintea lui Yeshua. Citat:
Citat:
Noul Testament, necerut de Yeshua, a provocat milioane de victime in rindul evreilor, popor mic oricum. Doar dorinta lui Dumnezeu ne-a salvat de la extinctie totala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|