Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2010, 08:27:23
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Bineinteles ca la ortodocsi pare sa fie mai multa raceala, unde trebuie sa ne smerim si sa ne vedem de pacatele mai mari decat ale tuturor celorlalti, avand astfel mai putina disponibilitate spre ranjete si muzica usoara si unde nu ne pupa nimeni ca mama ce frumosi destepti si mantuiti suntem.
Sunt de acord cu tine ca e urat sa vezi fortari de genul asta.
Pe de alta parte, daca religia nu schimba omul si-l face mai bun, ce folos de asa religie? O religie cu oameni reci si indiferenti, preocupati doar de ei si de pacatele lor nu prea semana cu ceea ce faceau ucenicii pe vremuri. [persoanele de fata se exclud, vorbim la modul general]

Ei erau altruisti si traiau in permanenta bucuria mantuirii. Toate lucrurile le faceau cu bucurie si draga inima. Se strangeau impreuna, mancau impreuna, se rugau impreuna, lucrau impreuna. Daca unul avea o cantare frumoasa canta, daca unul avea un cuvant il zicea, altul o descoperire de la Dumnezeu. Erau ca o familie, nu fiecare in coltul lui palngandu-si pacatele. E bine sa-ti plangi pacatele, dar nu sa faci asta toata viata. Te mai ridici si faci si ceva practic pentru semenii tai, caci prin asta se vede crestinismul din tine: prin lumina pe care o raspandesti in jur, prin fapte concrete de credinta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32