Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2010, 18:23:55
mariasimarta's Avatar
mariasimarta mariasimarta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Implicit Doamne ajuta!

Ce mai stiti de parintele?mai este la spital?
Reply With Quote
Vechi 17.04.2010, 20:46:54
alinutza109's Avatar
alinutza109 alinutza109 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2006
Implicit

In seara zilei de 16 Aprilie medicii au con*fir*mat o imbunatatire sub*stan*tiala a starii sanatatii Par*in*telui Arhi*man*drit Iustin Pirvu. De indata ce se va simti sufi*cient de intarit tru*peste pen*tru a suporta lungimea cala*to*riei si trata*men*tul oblig*a*to*riu post ambu*la*tor, sfin*tia sa va reveni in Man*a*s*tirea Petru Voda, de care ii este foarte dor. Le mul*tumeste tuturor cred*in*ciosilor care l-au pomenit in rugaci*uni, iar noi nada*j*duim ca aces*tea nu se vor curma acum, ci fiecare, aducindu-si pri*nosul sau de jertfa, va fi direct impli*cat in grab*nica insanatosire a sa.

mon*ahul Filotheu, man*a*s*tirea Petru Voda

Last edited by alinutza109; 18.04.2010 at 21:42:43.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 13:20:35
alinutza109's Avatar
Senior Member

Implicit

Parintele Justin este din nou acasa
05/06/2010 de admin
Anuntam toti credinciosii ca Parintele Justin s-a intors astazi la manastirea Petru Voda, dupa ce a stat in spital, la Cluj. Starea Parintelui este cu mult imbunatatita, dar necesita in continuare repaos si ingrijire medicala. Tocmai din acest motiv, Parintele va mai sta cateva zile la spitalul din incinta manastirii de maici, sub ingrijirea maicilor cu pregatire medicala. Va transmitem bucuria mare a Parintelui cand a revenit din nou pe meleagurile nemtene si dragostea ce radia din chipul sfintiei sale pentru toti cei din jur si cu siguranta pentru toti cei care il poarta in rugaciunile lor. Va multumim pe aceasta cale pentru ca ati fost alaturi de Parintele si va cerem sa nu-l uitati din rugaciunile voastre, ca sa-i dea Domnul putere si sa revina din nou in mijlocul oamenilor cu sfaturile de care avem cu totii nevoie. Hristos a inviat!
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 13:43:24
TIBS's Avatar
TIBS TIBS is offline
Member

Data înregistrării: 29.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinutza109 Vezi mesajul
Parintele Justin este din nou acasa
05/06/2010 de admin
Anuntam toti credinciosii ca Parintele Justin s-a intors astazi la manastirea Petru Voda, dupa ce a stat in spital, la Cluj. Starea Parintelui este cu mult imbunatatita, dar necesita in continuare repaos si ingrijire medicala. Tocmai din acest motiv, Parintele va mai sta cateva zile la spitalul din incinta manastirii de maici, sub ingrijirea maicilor cu pregatire medicala. Va transmitem bucuria mare a Parintelui cand a revenit din nou pe meleagurile nemtene si dragostea ce radia din chipul sfintiei sale pentru toti cei din jur si cu siguranta pentru toti cei care il poarta in rugaciunile lor. Va multumim pe aceasta cale pentru ca ati fost alaturi de Parintele si va cerem sa nu-l uitati din rugaciunile voastre, ca sa-i dea Domnul putere si sa revina din nou in mijlocul oamenilor cu sfaturile de care avem cu totii nevoie. Hristos a inviat!
multumesc de informatii, nu am fost niciodata in Moldova si deja a trecut un an si ceva de cand doresc sa ajung la Parintele Justin si inca nu am reusit. Oare ce ma impiedica? Ma rog lui Dumnezeu sa-l mai tina printre noi pe Parintele Justin sa pot si eu sa ma adap macar cu o picatura din izvorul invataturii lui.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 15:05:49
alinutza109's Avatar
Senior Member

Implicit

In dupa amiaza zilei de 10 mai 2010, Parintele Justin a coborat din spitalul de la manastirea Paltin si a stat de vorba cu obstea de maici, bucurand sufletele celor prezenti. Va oferim cateva imagini, cu multumiri pentru fratele Mihail.
Attached Images
File Type: jpg p-justin-mai-2010_21.jpg (2,5 KB, 34 views)
File Type: jpg p-justin-mai-2010_11.jpg (3,8 KB, 26 views)
File Type: jpg p-justin-mai-2010_61.jpg (3,5 KB, 18 views)
File Type: jpg p-justin-mai-2010_41.jpg (4,7 KB, 21 views)
File Type: jpg p-justin-mai-2010_51.jpg (3,3 KB, 22 views)
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 16:45:58
casiana's Avatar
casiana casiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinutza109 Vezi mesajul
In dupa amiaza zilei de 10 mai 2010, Parintele Justin a coborat din spitalul de la manastirea Paltin si a stat de vorba cu obstea de maici, bucurand sufletele celor prezenti. Va oferim cateva imagini, cu multumiri pentru fratele Mihail.
Multumim mult pentru informatii si pentru poze.

Dumnezeu sa ii dea sanatate parintelui!
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 18:10:10
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Eu nu stiu cati ani are acest parinte, caci vad ca este alb ca neaua si trebuie sa fi trecut ceva obstacole la viata sa , Dumnezeu sa-i dea sanatate. Dar nu stiu de ce, uneori se face mult prea mult caz de starea de sanatate a unor oameni destul de batrani. Oamenii batrani au probleme de sanatate firesti...
Cand ma vad pe mine ca ma dor toate articulatiile la 35 de ani,chiar tare, de ceva vreme, ma apuca crizele de fiere, ma doare capu',ametesc, stomacul, ovarele,...desi nu ma prea plang si nici nu iau pastile, astfel ma intreb, ce stari sa-i mai cer unui batran de 80 de ani ?
Sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea, dar tinerii traverseaza o sanatate mult mai subreda, decat batranii la varsta acestora. Asadar, nu ar fi rau sa va rugati si pentru sanatatea acestora, multi dintre ei au si copii mici si deja se simt neputinciosi . Si nu intotdeauna datorita viciilor si a abuzurilor, ci a unui sistem social mult prea stresant si al mediului natural mult prea poluat si exploatat chimic.
Vechi 17.05.2010, 17:08:07
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Parintele Iustin este inca suferind... si acum locuieste la schitul de maici, nu mai primeste credinciosi asa ca decat sa va mai contraziceti mai bine faceti o rugaciune pentru sanatatea si mantuirea lui!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Iustin Parvu operat Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 11 17.06.2013 00:29:15
Despre Parintele Iustin Parvu !!! bodo1222 Generalitati 6 29.11.2010 20:06:17
parintele iustin parvu dana-v Diverse Sarbatori 0 04.04.2010 23:00:15
Parintele Iustin Parvu implineste azi 90 de ani! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 15 13.02.2009 12:00:47