![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
ca si copii de Craciun...il asteptam pe mosu ca are sacu plin.....voi faceti si lista pt Duhul Sfant?
|
|||
|
|||
![]()
Comparatia e valabila numai in cazul in care pentru tine darurile inseamna doar papusi si masinute. Gandeste putin mai sus.
"Deci, dacă voi, răi fiind, știți să dați daruri bune fiilor voștri, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da cele bune celor care cer de la El?"
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de ce sa-L ceri/primesti de mai multe ori? Daca L-ai primit o data, de ce nu incerci sa-L pastrezi? Pentru ca Dumnezeu nu ia Duhul Sfant de la noi, decat atunci cand vrem noi asta. Sa inteleg ca la voi pleaca si vine de cate ori vreti? Ii dati drumul sa plece si apoi Il cereti din nou?... Greu de inteles....
|
|||
|
|||
![]()
Pai e aceasi "biserica"?Atunci avand in vedere invatatura ei care e una un singur duh lucreaza in toata "biserica" si in aceasi "biserica" e un singur duh.Daca unii vorbesc in limbi de la un alt duh la penticostali, inseamna ca toti vorbesc de la acelasi duh.Cu atat mai mult cu cat doar la ei se manifesta acest show... si la pagani si vrajitori..Acelasi duh lucreaza peste toti penticostalii.
Last edited by Danut7; 19.04.2010 at 16:55:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|