![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() De ce nu ai ramas pocait, daca demersul lor a avut un impact decisiv asupra ta? Sa inteleg ca daca Sfanta Scriptura pusa in mana de catre pocaiti nu a fost de ajuns pentru tine, si ai mai cautat in continuare, astfel incat ai ajuns la adventisti...te-a atras faptul ca ti-au mau spus niste lucruri, pe langa Sfanta Scriptura...nu? Imi pare rau, dar nu am inteles nimic din fraza asta...
|
|||
|
|||
![]()
Ce folos ca aveti Sfanta Scriptura dar o tineti in raft. Cum poti sa pui Cuvantul lui Dumnezeu in mana cuiva daca nici tu nu te atingi de el.
Citat:
Citat:
Citat:
Ti-e greu sa intelegi ca un om nu pune pret pe apartenenta la vre-o biserica ci pe apropierea de Dumnezeu. Incearca sa nu mai dai atata slava bisericii ortodoxe (toata slava este a lui Dumnezeu) si atunci ai sa ma intelegi. Este pagubos atasamentul fanatic fata de o biserica. Poti pierde din vedere singura tinta a credintei: Domnul Iisus Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Andrushca,e a doua oara cand cineva se ia de shopping-ul tau!Mare pacat o fi si asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Oricum singurul lucru stabil in toata ecuatia asta ramane...pasiunea mea, shopping-ul (care nu e trecuta in capul listei, ci in coada, dar stii cum e...unii citesc doar prooroci, dar de aia mincinosi nu mai citesc...desi tot in Biblie scrie si asta). ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|