![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Bravo Tibs,eu locuiesc la poalele Etnei de sase ani si ieri la tv spuneau si de vulcanul de aici ca este pregatit sa erupa si ca inceput sa scoata fum.Cind am vazut la stiri asa ceva m-a bufnit risul.Etna daca nu stiati fumega continu si mai mereu arunca cenusa si baleste lava scuzati-mi expresia,dar asa face.Ea e activa oricum nu ca acum s-a reactivat cum dadeau fatucile la tv.Stiri gresite.Apoi aici zilnic cind vin acasa trebuie sa matur si sa adun cenusa vulcanica ca astfel se aduna pe incaltaminte si se face urita,basca cind ploua rufele nu le poti intinde afara ca se fac negre de la cenusa,.Fratii mei Romania a luat-o razna ,nici-o stire nu mai este la locul ei.Nu ne ramina decit sa facem rugaciune toti pentru indreptare,altfel suntem pierduti.Miluiestei Doamne pe fratii mei.Doamne Ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
..rau de tot. Sunt curios sa vad cite dintre moldovencele care prezinta sexy si nonshalant toate porcariile la tv isi vor cere iertare pentru ca au mincat toata viata rahat la stiri precum cei dinainte de 89 :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Niciuna garantat!!! Ele vin si pleaca... precum pasarile calatoare.
Eu am jumatate de an de cand nu mai privesc stirile si ceea ce se intampla in Romanica. Nu pot spune decat ca e muuulllt mai bine asa!!! Daca e sa se intample ceva se intampla fara ca mintea omenesca sa stie si cu atat mai putin mintea crainicilor de la TV. O zi binecuvantata sa aveti cu totii! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa ne pazeasca,....se simte ceva cu Terra, cred ca sunt mesaje de sus...de atentionare....sa ne trezim, pana nu e prea tarziu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat, Pamantul se pregateste pentru anul 2012. Ce schimbari se vor produce in planeta?
|
|
||||
|
||||
![]()
. . . 2012 ? Alegeri parlamentare in Romania ! In rest simple speculatii , senzational tip OTV si nimic mai mult .
|
|||
|
|||
![]()
Pentru toata lumea credula !!!!
Asa dupa cum asta toamna sistemul a incercat sa va prosteasca cu virusul AH1N1 si cu asa-zisul vaccin contra acestuia, tinzand sa va panicheze, astfel face si acum cu norul de cenusa vulcanica, Vulcanii din orice parte a lumii pot fi facuti sa erupa cu ajutorul sistemului american de arme neconventionale HAARP. Lasati sistemul si vedeti-va de treburile voastre. Nu-i nici un pericol in norul de cenusa vulcanica, indiferent de zicerile mincinoasei OMS !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Terminati o data cu 2012. Vorba lui cristiboss56, da, o sa fie alegeri parlamentare. Si poate o sa viziteze Obama Romania, poate sa fie Romania pe un loc fruntas in Europa la crestere economica, poate castiga o echipa romaneasca Liga Campionilor :) etc, etc. Eu cred ca multi vor specula prostia altora. Anul are 365 de zile. E de ajuns sa fie un cutremur mare pe undeva in lume si gata, s-a implinit profetia. De ce nu s-a sfarsit lumea? "Pai datorita rugaciunilor noastre" S-a mai intamplat. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cenusa in cadrul ritualului religios | costel | Reguli in Biserica | 6 | 20.02.2015 10:19:35 |
|