![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici eu, măcar că am văzut pe net tot felul de filmulețe cu Biserica Ortodoxă nu am văzut pusă o exorcizare, bunăoară. „Hai să vedeți fraților cum am făcut noi o exorcizare în biserica x!”. Haideți să vă învățăm cum se face o exorcizare în cinci pași simpli. Nu prea merge. Că așa-i românul. Citat:
Citat:
1. Tu ai spus că apostolii vorbeau mulțimilor. Versetele astea nu prea zic așa ceva. Versetele nu spun cui vorbeau apostolii. Zic doar că mulțimile înțelegeau ce vorbeau ei. Fiecare îi auzea vorbind în limba sa. Tu zici că vorbeau mulțimilor. Eu aș vrea să cred și nu zic nu. Dar înclin mai degrabă să zic că apostolii se rugau în alte limbi, îl lăudau pe Domnul pentru faptele lui minunate și cele peste 15 etnii prezente înțelegeau rugăciunea în limbi a apostolilor. 2. Tu spui că aduceau sufletele la credință. Din nou spun că nu este exclus. Dar versetele acestea nu o spun. Sufletele au venit la credință ceva mai târziu. În urma predicii lui Petru. Dar predica lui Petru nu a fost în alte limbi. Hmm? P.S. Propun eu o denumire binecunoscută: „bolboroseală în limbi” Last edited by penticostalulmantuit; 20.04.2010 at 01:45:16. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|