![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mila are slabe legaturi cu moralitatea. Iti dai seama cum ar functiona o instanta judecatoreasca ce s-ar baza pe mila? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei, ai vazut deja ca judecatile lui Dumnezeu nu sunt aceleasi cu ale oamenilor. Slava Domnului ca are mila de noi!
|
|||
|
|||
![]()
Si daca nu fac, sta foarte bine in iad, nu?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Persisti in acelasi subiect. Nici nu vrei sa intelegi nimic, nici nu lasi sa ti se descopere ceva. Are grija Dumnezeu sa le dea semne parintilor... Dar ce te faci daca ei sunt si orbi, si surzi? Sa deie Domnul ca toti parintii sa isi invete copiii sa Il iubeasca pe Dumnezeu si sa faca fapte bune!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai si tu dreptate... Mai rau il smintesc. Dar asa ce ne-am invatat cu totii sa luam mura in gura de la altul... Crezi ca daca as putea sa ii explic eu ce vrea el sa stie, ar crede?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu il criticam pe topcat, ci il sustineam. Si ca sa-ti raspund la intrebare, Poti sa dai un raspuns coerent si logic la acest subiect? Sincer, nu cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 215 | 04.03.2009 16:10:55 |
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 15:41:32 |
|