![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu-l cere nimeni. Oamenii cer Duhul Sfant, vorbirea in limbi vine fara sa fie ceruta. Alteori vine proorocia sau alte daruri [mai rar, ce-i drept]
Citat:
Lista de daruri e aici: " Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței. Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh;Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Penticostalul cel mântuit când nu știe ceva, nu se fofilează.
„Am greșit, am făcut o confuzie” ar fi sunat mult mai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
E o simplă impresie. Astea cu „stările autoinduse” au de-a face cu alte domenii nu cu credința sau rugăciunea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Darurile pot fi găsite în 1 Corinteni 12 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ce diferenta este intre daruri si roade?...
|
|||
|
|||
![]()
Darurile sunt date credinciosului pentru a-i sluji pe cei din jurul lui. Un credincios poate să aibă un dar, mai multe, sau să nu aibă niciunul.
Roada Duhului apare în mod natural în viața creștinului plin de Duhul Sfânt. Dacă nu ai nici un dar nu e o mare problemă, dar dacă nu ai roada Duhului Sfânt în viața ta eu cred că ar trebui să-ți pui problema dacă ești creștin sau nu. Orice creștin are Duhul Sfânt în el. Așa că dacă nu există roada Duhului Sfânt e bai. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sau credinciosi penticostali care au primit darul vindecarilor, si deloc darul asta...ca doar Duhul Sfant are o lista bogata acolo, dar la voi parca darul ala are o conotatie aparte...ala si cel al interpretului, in rest...vax!!! De ce acesta ocupa un loc aparte in timpul Slujbei, si nu aveti tot felul de daruri, dar nu asta in special...pentru ca el il vad pe cel al intelepciunii mai important, sau al deosebirii duhurilor...de exemplu? Toti care vorbesc in limbi au acelasi duh? Unde sunt daruitii care se pot pronunta asupra deosebirii lor...de ce lipsesc?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sunt si de acestia. Altfel nu am mai sti ce duh vorbeste prin unul si altul si ar fi o confuzie totala.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|