![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei cind au spus ca va fi o singura religie, nu s-au referit la cea Iudaica ci una generica de care ei( si ei chiar o spun cu infricosare) NU STIU CE FORMA VA CAPATA! Aici este dilema tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
caci atunci, doar atat am de spus: o credinta cladita pe oasele unui popor este ca o locuinta cladita pe nisip. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Sangele lui Hristos e cel varsat pe cruce pentru pacatele omenirii; nici o legatura cu vreun genocid, Doamne fereste!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci de ce printre crestinii( cei putin cei cunoscuti de mine) MAJORITATEA JUDECA POPORUL EVREU, ca si criminal de Dumnezeu? unde este invatatura aici: iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Rau fac. Dumnezeu a spus evreilor ca va binecuvanta pe cei ce-i vor binecuvanta si va blestema pe cei ce-i vor blestema.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
da, Doriana, rau fac, si cel mai rau este sa stricam prin asta, imaginea omului despre Dumnezeu, caci pana la urma, desi nu fac eu personal toate astea, ca si credincioasa, ma vad impreuna cu ei, dupa cum am fost invatata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doriana, te-ai intrebat vreodata de ce dintre toata lumea acestui pamant, evreii se comporta cel mai in acord cu ceea ce ne-a lasat Dumnezeu? Iti spun sincer, ceea ce-am vazut aici pe forum doar, imi pare ca si rastignirea lui Yeshua?( Pentru a cata oara?) Caci in toata existenta mea, de prea multe ori am vazut asta... si sincer, vreau sa se sfarseasca cu mieii sacrificati fara rost.
|
|
|||
|
|||
![]()
si inca ceva... daca te interesezi mai bine, vei afla ca ei nu fac asta... ei stiu ca nu e bine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si mai rau, acum acuza tot pe evrei ca s-au sinucis in masa, complotand pentru a castiga ceva. Ciudata treaba, nu? Daca am fi oameni cu adevarat, am intelege ca nimeni, NIMIC pe lume nu poate cumpara iubirea, darul nostru cel mai de pret primit de la Dumnezeul tuturor: dragostea de familie, dragostea de iubit, de fiu, de fiica, de frate... dragostea de Dumnezeul cel VIU. Last edited by maria-luisa; 21.04.2010 at 23:58:58. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blesteme...mit sau realitate?!? | ioana30 | Generalitati | 40 | 02.10.2012 17:47:06 |
ce sa cred? | camiluncan | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.07.2009 23:17:59 |
Blesteme la biserica | cod_gabriel | Generalitati | 19 | 08.03.2008 12:16:02 |
dezlegari blesteme in post | evutza | Generalitati | 0 | 06.12.2007 21:55:08 |
Asa cred io! | consuela | Generalitati | 22 | 05.06.2007 16:01:03 |
|