![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si chiar daca nu s-ar baga, oricum stie cum vor sfirsi cu totii, care in iad si care in rai. Poate despre cei cu dubla personalitate sa aiba ceva dubii. ![]() Citat:
Citat:
Iar daca vrei sa nu renunti la binele sau raul etern poti sa faci o simpla transformare de coordonate temporale. Citat:
Deci esti de acord cu "putina" suferinta a bietilor copii ca plata pentru ceea ce niste parinti iresponsabili, care or fi lucrat duminica sau mai stiu eu ce porunca aberanta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stie, pentru ca aceste miliarde de ani pentru El inseamna prezentul. Timpul e un simplu parametru al acestui Cosmos, loc in care avem libertate desi El este Acelasi din veci in veci. E un fapt mai greu de acceptat pentru noi, care traim o viata vremelnica si in continua devenire. Mai usor este sa zicem ca nu se poate impaca prestiinta cu liberul arbitru, nu? Citat:
![]() Citat:
Citat:
Hai sa fim sinceri, un african care nu stie de Duminica nu are pacat daca lucreaza Duminica. Pana si la crestini sunt exceptii cand poti lucra in ziua de odihna, daca este cu adevarat necesar si nu sufera amanare. Altele sunt pacatele oamenilor eterodocsi, constiinta le spune care sunt.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://africanhistory.about.com/b/20...-the-child.htm ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ai deja suficiente cunostinte teologice, nu cred ca nu stii pentru cine s-au dat in scris poruncile. Si cum vor fi judecati cei care traiesc in jungla.
|
|||
|
|||
![]()
Nu poti vorbi despre ce vei face dupa ce se opreste timpul, asa cum nu poti vorbi despre ce a fost inainte de aparitia timpului, poti doar sa elucubrezi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar putem vorbi despre ce vom simti dupa momentul terminus.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O prostie, bineinteles ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca "interzis" ?? stie cineva ceva ? | irodion | Generalitati | 695 | 09.10.2014 22:59:31 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Exista "limbo" in ortodoxie? | Mihaela Cristina | Botezul | 11 | 10.12.2010 19:56:32 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
|