Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2010, 16:32:48
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Ba suntem fix la fel, asta cu superioritatea si progresul e doar gargara ce tine de aspectele exterioare ale vietii. Creierii ni-s la fel, psihologia e aceeasi, singura diferenta e ca avem mult mai multe modalitati de ratacire.
Omul din punct de vedere fizic este la fel ca acum mii de ani dar din punct de vedere a evolutiei lui spirituale este cu mult mai avansat de asta se poate conduce si singur nu mai are nevoie de un un indrumator cu erau in trecut .Oamenii din trecut nu faceau nimic fara sa intrebe preotul sau vraciul si eu mai stiu ce om important al societatii de atunci.Acum omul poate decide pentru el insusi nu mai depinde de inia singelui sau de cetatea in care sa nascut sau familie.

Eu nu vorbesc de tehnologii ci de viata spirituala a omului si evolutia ei.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ascultarea de Biserica - pana unde ? Erethorn Biserica Ortodoxa Romana 30 03.08.2012 14:14:51
O biserica unde se fac cateheze Elenis Generalitati 18 14.04.2011 22:32:33
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste ionut12 Generalitati 0 28.09.2010 23:46:17
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 54 12.11.2009 13:54:22