![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Draga Doina, daca te uitai la data la care au fost scrise mesajele ai fi vazut ca sunt din 2007, de atunci cred ca respectivul s-a lamurit vis a vis de nelamuririle pe care le avea.
|
|
|||
|
|||
![]()
ce text de agatat :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nu trebuie sa generalizam...nu toti studentii la teologie (baieti sau fete) sunt rai sau nu sunt demni de aceasta facultate...orice om are rataciri si incercari in viata.eu cred ca se poate schimba atunci cand isi doreste sa mearga pe drumul preotiei..sau,in cazul fetelor,pot deveni sotii model dpdv moral si spiritual.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai potrivit raspuns privitor la subiectul acesta , si totodata cel mai adevarat si mai frumos este raspunsul lui "cori_marib" , ff frumos a cuprins o gramada de idei in doar cateva randuri ... aici as mai venii eu cu niste complectari ... cei care aleg drumul preotiei ... e adevarat k nu toti vor devenii spre exemplu preoti exemplari ... dar sunt mai multe sanse k din ramura preotiei sa ajunga de acolo ... sa devina mai multe persoane simtite , cu frica lui Dumnezeu decat din alte ramuri profesionale , la fel ca si in cazul fetelor , sunt sanse ff mari si sunt sigur de asta ca fetele care reusesc sa inteleaga teologia cu adevarat isi vor intemeia o familie frumoasa in care vor stii cum sa daruiasca dragostea si cui . 2 persoane care termina la teologie si sunt intru frica lui Dumnezeu si le si da Dumnezeu sansa de a se indragostii unul de altul vor duce o viata linistita si plina de momente frumoase . Mi-a placut de raspunsul lui " cori_marib" deoarece a reusit sa surprinda mai mult partea pozitiva din teologie... ceea ce te si invata acolo ... cei care termina teologia si vad doar partile negative ... si chiar si intr-o postare aici ... relateaza altor persoane doar fazele urate ... mentioneaza doar pers sa zic eu " nereusite " care iasa din teologie ... persoanele acelea au terminat degeaba facultatea ... au trecut pe langa ea ...
"cori_marib" nu stiu daca ai terminat teologia ... dar oricum te felicit pt postul tau :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-ar interesa si pe mine sà fac sectia de as socialà la teologie, te rog frumos poti sa îmi spui unde sun facultati de teologie î tara?Am cautat pe ne si nu am gasit . Iti multumesc, Alicette |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti | E_my | Preotia (Hirotonia) | 32 | 25.05.2010 13:38:30 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|