![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
La Parohia Sfantul Gheorghe Vechi din Capitala se pastreaza traditia ca la praznuirea hramului bisericii , in ziua de 23 aprilie , conform testamentului ctitorilor , sa se faca mangaiere la saraci dupa venitul bisericii . Anul acesta in aceasta zi , s-au facut 170 de pachete care au fost date oamenilor care au venit la biserica . Tot astazi a fost vernisata si o expozitie de icoane realizate in cadrul Scolii de Pictura " Sfantul Evanghelist Luca " ce se afla sub patronajul Bisericii " Sfantul Gheorghe Vechi ".
|
||||
|
||||
![]()
Am fost azi la Biserica "Sf Gheorghe Vechi" si nu am vazut expozitia de icoane! Poate si pentru ca era multa lume si nu am putu umbla in voie pe aici si pe colo. Mai este deschisa, si daca da, unde sa o caut?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Arwein, stii ca Biserica "Sf. Gheorghe Vechi" nu este cea de la kilometrul 0 al capitalei, si care adaposteste mana Sf. Nicolae... Acea este "Sf. Gheorghe nou".
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiam, credeam ca e cea de la km 0 e ...(nu stiu de unde am tras eu concluzia asta, dar eram sigura); unde este Sf. Gheorghe Vechi?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, am reperat-o pe harta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Odata cu noua grila de programe a postului de Radio TRINITAS , studioul local din Sibiu a postuluide Radio TRINITAS va realiza mai multe emisiuni , in cadrul carora vor fi difuzate interviuri cu profesorii de la Facultatea ce Teologie " Andrei Saguna " , reportaje de la parohii si manastiri , convorbiri duhovnicesti si informatii din viata Bisericii din Ardeal . Studioul local din Sibiu al Radio TRINITAS va realiza emisiuni in fiecare zi . Acestea vor fi produse in studioul local din Sibiu si trimise apoi studioului central de la Bucuresti , care le va transmite la nivel national .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|