Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.04.2010, 23:40:49
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Gheorghe si Ion sa-si dea mana la o bere(no bad feelings) asa spre consolare(pisicuta nu-i in calduri). Ana sa manance un mar(spre clarificare), si restul vedeti ca da cafeau'n foc. Topcat iti recomand 50 de flotari spre a te destinde...mensanaincorporesana. Iar eu, ei bine, am tocul(e maria ta) de la usa...
Vechi 25.04.2010, 20:07:58
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Eu cred totusi ca Ana il iubeste pe Gheorghe, dar se simte vinovata ca si-a aruncat pantofii pe geam pentru ea. S-a dus afara sa-i caute, dar nu i-a mai gasit. Altcineva i-a luat...
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 11:28:50
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Eu cred totusi ca Ana il iubeste pe Gheorghe, dar se simte vinovata ca si-a aruncat pantofii pe geam pentru ea. S-a dus afara sa-i caute, dar nu i-a mai gasit. Altcineva i-a luat...
Aici ar exista doua posibilitati: i-a luat altcineva sau sint inca la Gheorghe, care doar s-a prefacut ca ii arunca (pentru ca si-a spus ca rezultatul e acelasi, Ana e la fel de impresionata, toata lumea iese cistigata).
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 11:33:03
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Aici ar exista doua posibilitati: i-a luat altcineva sau sint inca la Gheorghe, care doar s-a prefacut ca ii arunca (pentru ca si-a spus ca rezultatul e acelasi, Ana e la fel de impresionata, toata lumea iese cistigata).
cam complicata poveste, si un pic cam multe ascunzisuri pentru o poveste de dragoste sincera, nu? pana la urma daca Ion o iubeste, de ce nu-i spune direct?
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 11:35:34
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
cam complicata poveste, si un pic cam multe ascunzisuri pentru o poveste de dragoste sincera, nu? pana la urma daca Ion o iubeste, de ce nu-i spune direct?
Citeodata ma intreb si eu (dar am spus ca Ion si-a jurat sa nu se mai bage in viata ei, cel putin pina la o anumita virsta). Cred ca majoritatea problemelor vin de la faptul ca Ana e cam prostuta.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 11:48:33
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Citeodata ma intreb si eu (dar am spus ca Ion si-a jurat sa nu se mai bage in viata ei, cel putin pina la o anumita virsta). Cred ca majoritatea problemelor vin de la faptul ca Ana e cam prostuta.
O fi, dar tot nu cred ca-i place sa fie mintita...sau Ion cand a crescut-o de mica a invatat-o sa minta?

Ana o fi crezut in sacrificul lui Gheorghe.

Oricum, trebuia sa ne prezinti de la inceput toate datele problemei. :)

Last edited by maria-luisa; 26.04.2010 at 12:08:05.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 11:58:11
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Ion si Gheorghe sunt echivalente a doua Persoane ale Sfintei Treimi (Dumnezeu Tatal, respectiv Iisus Hristos, dar nu risc sa precizez who's who, pentru ca nu stiu cat de avariata e perceptia lui topcat cu privire la lucrurile astea si cui assigneaza el rolurile). Ana e posibil sa fie doar o prostuta, omenirea, nu stiu.

Cu asta va face-n foi de vita, cand o sa publice concluziile studiului si-o sa va treziti citati, sa nu spuneti ca n-ati siut :)