![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>Cimitirele de dinozauri din New Mexico și Wyoming(America); trupurile mamuților care au înghețat brusc (Siberia). http://www.creationism.info.ro/ pune mana si cultiva-te nu mai citi prostiile de 2 bani evolutioniste ,nu zic sa nu citesti stiinta de calitate a zilelor noastre dar nu trebuie confundata cu ipotezele idioate despre ce a fost acum miliarde si miliarde si miliarde si miliarde de ani in urma ...asta nu-i stiinta ,e doar credinta in sfantul pietroi care a devenit om.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite aici cateva dintre intrebarile legate de potop, citeste si vezi ce poti sa raspunzi. A, da, iti aduc aminte ca "God did it" nu e un raspuns. http://www.talkorigins.org/faqs/faq-noahs-ark.html Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A unor catastrofe. Nu a uneia. Este dovedit faptul ca aceste catastrofe au avut loc la perioade foarte mari una de alta. Poate ca toate astea sunt doar niste "prostii de 2 bani". Nu stiu. Dar pana una, alta, prefer sa am increde in stiinta si cercetatorii ei. Dupa cum spunea Magelan: "Biserica spune ca pamantul este plat, dar eu stiu ca este rotund, pentru ca am vazut umbra de pe luna si am mai mare incredere intr-o umbra decat in biserica". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe bune, voi numiti datele de pe acest site o combatere rationala a evolutionismului? Sincer, sunt atat subiective si unele atat de penibile ca nu as putea sa le citesc decat pentru amuzament. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Flying e un exemplu foarte bun. Dupa el primul mesaj cica e o dovada rationala cand de fapt e ilogica de la cap la coada. Cat timp rezultatul ii convine, ce mai conteaza daca logica e una speciala. Last edited by ai2; 26.04.2010 at 12:17:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Eh, hai sa nu dramatizam, sa nu generalizam :) Multi crestini care nu cred o iota din evolutionism se uita pe Discovery, Nat Geo etc pentru ca aia ii satisface :)
|
|||
|
|||
![]()
PS, cica parintele proiectului the human genome s-a crestinat, imbratisand protestantismul. Nu zic ca ma unge pe suflet sau ceva, ca nu crestinarea lui sau a altuia ma crestineaza pe mine, dar ca idee, ca nu doar tampitii analfabetii si parlitii sunt capabili de gesturi de genul :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Francis Collins a scris o carte despre existenta lui Dumnezeu si tu zici ca e dispus sa-si schimbe parerea? Poti aduce dovezi? Collins este unul din gânditorii crestini în stiinta. O lista a acestor gânditori care au scris si carti dovedind ca stiinta duce la credinta în Dumnezeu si nu la ateism: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ers_in_science
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 26.04.2010 at 14:17:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
Cap. 1 18. Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. 23. Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie. 25. Pentru că fapta lui Dumnezeu, socotită de către oameni nebunie, este mai înțeleaptă decât înțelepciunea lor și ceea ce se pare ca slăbiciune a lui Dumnezeu, mai puternică decât tăria oamenilor. Cap. 2 14. Omul firesc nu primește cele ale Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt nebunie și nu poate să le înțeleagă, fiindcă ele se judecă duhovnicește. Cap. 3 19. Căci înțelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înțelepți în viclenia lor". Isaia Cap. 44 25. Eu zădărnicesc semnele mincinoșilor și pe ghicitori îi fac să fie nebuni, rușinez pe cei înțelepți și înțelepciunea lor o prefac în nebunie. Pildele lui Solomon Cap. 12 16. Nebunul dă pe față îndată mânia lui, iar omul prevăzător își ascunde ocara. Cap. 14 9. Nebunul își bate joc de jertfa pentru păcat, însă între oamenii drepți este bună înțelegere. Cap. 15 5. Nebunul nu ia în seamă învățătura tatălui său, iar cine trage folos din certare se face mai înțelept. Cap. 26 4. Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu te asemeni și tu cu el. 5. Răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înțelept în ochii lui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|