Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2010, 14:52:01
bianca23 bianca23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.04.2010
Implicit

Am citit tot ce ati scris aici.
Am sa incerc sa va raspund:da din punctulo meu de vedere suntem intr-o coada de peste, pentru ca eu desi sunt open mind adica deschisa la orice el sau lui ii este frica sau rusine de ceea ce este pentru ca el nu vorbeste despre el, despre religia lui decta daca deschid eu o discutie despre asta.
Mi-ati zis de tata ca cum ar fi:Credeti-am ca as face orice pentru acest baiat dar ca sa trec peste faptul ca sunt fiica de preot asta e una, doi fac parte dintr-o familie de preoti e prea mult pretul pentru el.Si cred ca el stie acest lucru atata timp cat i-a spus mamei ca :lui ii este frica si de reactia mea , ce o s afac eu sau ce o sa gandesc eu despre el;crezand ca nu o sa mai vobesc cu el...
Ei lucrurile nu sunt chiar asa :i-am spus ca nu am de ce sa fug, ca nu am nici un motiv.
Nu stiu care ati spus ca am gresit spunand ca exista un singur Dumenezu.(sper sa fi citit bine)
Da nu va suparati da cati exista???Ca fiecare il vede diferit sau ca fiecare vorbeste cu Dumnezeu diferit asta e altceva.Doi oameni nu au cum sa fie identici.Ori ca fiecare ii multumeste lui Dumnezeu:da dar diferit.Doar nu au cum sa faca exact cum o fac eu sau x sau y sau z.
Este adevarat ca el nu o sa desparta de ea decat daca simte, ca tine cont de sfaturile mamei da tine, pentru ca tata lui a murit si mai are doua surori care si ele sunt impotriva relatiei cu fata.
Eu nu am cum sa fac asta ;adica sa trec la penticostali oricat l-as iubi oricat as tine la el pentru ca mi-as distruge defintiv familia.Poate unii vor spune ca nu traiesti cu familia ca traiesti cu el daca e sa fie ceva:da corect dar merita pretul de a nu mai avea nimic pt el???
Daca il cunosc pe Dumnezeuai face to face nu am cum.Fiecare cred ca il cunoaste in felul lui, in sufletul lui.Eu zic ca il cunosc.Nu vreau sa credeti ca ma duc la biserica doar ca ma obliga vreun membru al familiei.Nu, nici vorba de asta.Ma duc ca simt sa o fac.Ma rog ca orice om pentru ca simt ca fara rugaciune nu ajung nicaieri.Postesc sau am postit cele doua posturi importante in viata unui om pentru ca am vrut sa o fac, pentru ca am simit asta.Nu vreau sa creada cineva ca ma laud.Nu, vreau doar sa va spun.
A de ramas la biserica lor:nu nici vorba.
Vreau sa vad diferenta adica cum e la el si sa compar.Daca as mai vrea ceva?Da recunosc:vreau sa vada ca nu sunt asa de incuiata ca nu fug sau nu ma sperie ideea de a vedea ceva nou , ceva diferit.Nu vad gresit sa vad ceva nou.Sincer.
Daca e sa treaca inapoi la ortodoxie???Eu zic ca exista sanse.
Va dau un exemplu:Vorbeam ieri cu el si la un momendat mi-a spus ca in a doua zi de pasti a fost la o manastire ortodoxa:a intrat inauntru si a cantat la strana, a stat la vecernie si i-a placut.M-am bucurat.Mai mult daca el tine la mine oky, dar daca se indragosteste e altceva.Lucrurile se schima radical si sunt convinsa ca dagostea invinge orice obstacol.
Ati spus sa vorbeasca cu tata:cred ca e prea devreme de asta.Daca ar fi o chestie serioasa cred ca atunci da i-as spune sau i-as propune sa faca acest lucru.

Daca mai sunt intrebari am sa incerc sa va raspund cu mare placere.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate știe cineva... laurastifter Umanitare 4 24.05.2012 15:51:13
Poate un crestin ma poate ajuta? andrei1994 Umanitare 6 16.10.2011 16:02:01
Se poate? heaven Preotul 28 21.04.2010 12:21:03
Se mai poate? livadarufelix Preotia (Hirotonia) 9 05.09.2009 22:11:30
Ce poate fi? iliecata2003 Generalitati 4 24.08.2006 09:31:59