![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor,
pentru ca am ales ( din pricina unor neintelegeri.."dezbatute" in privat) sa streg toata lista mea de prieteni...imi cer iertare public tuturor celor pe care i-am sters fara sa ii anunt in prealabil. Am procedat astfel nu pentru a jigni sau ofensa, nu pentru a ma razbuna ci pentru a nu nedreptati pe nimeni. Aceste "liste" din punctul meu de vedere nu reflecta intotdeauna adevarul..Prietenia este o legatura sfanta/tainica...ea nu va dainui datorita forumului, internetului, comunicarii. Prietenia este dincolo de cuvant..... Daca ar fi sa definesc prietenia as spune" A intelege ce spun este Comunicare dar a intelege ce SIMT este COMUNIUNE. Ei bine, prietenia inseamna Comuniune. Ori pentru acesta nu e nevoie de net, nici de cuvinte, ci de rugaciune. Sa ne ajute Stapana sa depasim starea de comunicare si sa ne regasim cati mai multi in Comuniune.. In rest, vorba lui Lavrentiu...aceasta lispeste forumului...Bucuria!! Last edited by eduardd; 28.04.2010 at 08:43:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
As propune sa lasam fleacurile celor care sunt inca cu dinti de lapte...
Hristos a Inviat! |
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai a intrat . . . !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveam un singur prieten in lista si a plecat suparat pe lume. Domnul sa te apere de "prieteni", suflet de crestin! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așadar dacă ai nevoie de un astfel de prieten...sunt a ta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Prietenia ti-am oferito si eu , dar m-ai injosit pe privat la " Bisreica Sf. Mercurie " ! Joci teatru ieftin , porti multe masti , te joci cu cuvinte , cu sentimente , batjocoresti in spate din umbra si asta in timp se va vadi si nu-i bine deloc !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Vreau prieteni adevarati, sinceri, nu lupi in piei de oaie (dupa cum ti-am precizat si in privat). Nu ma intereseaza sa fac parte din niciun grup "condus" de tine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu conduc grupuri , caci Biserica nu eu o conduc , ci , HRISTOS , om ratacit !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A arunca vina unii pe altii! | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 43 | 07.06.2011 19:40:27 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Unii pentru altii sa ne rugam! | LapetiteMoc | Umanitare | 13 | 08.08.2009 16:34:44 |
|