Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.04.2010, 09:32:00
jonzy30 jonzy30 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.09.2009
Implicit

Pt CLEMENTIA : vrei marturii ale unor oameni care au fost deja la el? cineva a postat linkul eu am sa dau copy paste ca din intamplare nu cumva sa nu reusesti sa citesti

Multumesc ,dar cred ca am invatat sa citesc "nu cumva sa nu reusesti sa citesti ".... astept link-ul o sa ma rog pt tine sa-ti dea Dumnezeu mai multa intelepciune si sa te porti pe forum ca o adevarata crestina ce esti nu cu jigniri si alte cele
Reply With Quote
Vechi 30.04.2010, 18:57:13
maxx2000ro
Guest

Implicit Eu din nou

Ce m-a intrigat pe mine este faptul ca acesta a invitat un pastor neoprotestat (penticostal) Vladimir Pustan sa predice in biserica. Tot respectul pentru domnul Pustan si pentru carisma acestuia dar invitatia de a-l invita sa predice mi s-a parut cam deplasat. Dar ma rog...asa se poarta acum, poate o fi o traditie specifica Ardealului care este mai liberal in probleme de teologie decat Muntenia si Moldova.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 13:54:24
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jonzy30 Vezi mesajul
Pt CLEMENTIA : vrei marturii ale unor oameni care au fost deja la el? cineva a postat linkul eu am sa dau copy paste ca din intamplare nu cumva sa nu reusesti sa citesti

Multumesc ,dar cred ca am invatat sa citesc "nu cumva sa nu reusesti sa citesti ".... astept link-ul o sa ma rog pt tine sa-ti dea Dumnezeu mai multa intelepciune si sa te porti pe forum ca o adevarata crestina ce esti nu cu jigniri si alte cele
"nu cumva sa nu reusesti sa citesti " rectific " nu cumva sa nu reusesti sa gasesti"
iarta-ma daca te-am jignit, nicidecum nu asta-mi era intentia
Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei!
Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu-
El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Parintele Cristian Pomohaci nutzy Mari Duhovnici si predicile lor 332 26.05.2013 15:37:11
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37