Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 10:19:55
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
daca prima parte a comentariului parea mai rezonabila si puteam sa mai fiu de acord, in a doua parte, parca ai dat cu bota in balta din nou !
Cum poti tu sa sustii ca putin si alalaltu, sunt crestini, cand ei sunt niste lepre de fosti kgb-isiti,care au poruncit uciderea de oameni,iar oligarhii arestati sunt doar cei care nu le convin lor, camarilei rosii kgb-iste !
Cum poti sa fii tu patriot ,cand stii prea bine, ca moldovenii nu sunt lasati sa se uneasca cu Patria -Mama,din cauza politicii moscovei,care nci acuma nu accepta furtul teritorial din 1940 facut in cadarsie cu alta fiara, cea bruna !
daca ai servi interesele patriei noastre ai sti ca pt noi e nesesara o rusie cat mai democratica, si nu una care se umfla in penele nationalismului si mai baga eventual la inanintare si religia ortodoxa, ca liant al pan-slavismului si ajutor in promovarea imperialismului nou ,prin republicile eretice ca cecenia,si alte cateva, care trebuie,desigur increstinate cu forta armelor !
vad ca ai o teorie a conspiratiei mondiale, insa nu uita ca tara o face calitatea poporului care o locuieste, nu o mana de politicieni. daca poporulk nu-i de treaba, poa sa fie condus de geniile lumiii,ca tot nu va iesi nimica din tara aia ! si in fond politicienii sunt emanatiile poporului,ca doar nu ai pun acolo extraterestrii de pe marte !

revino deci la o pozitie mai patriotica, daca esti roman, daca esti rus sau lipovean,sau mai nu-s eu ce, macar zi cu voce tare,si atunci mai poti fi inteles ca-i aperi pe ai tai !
Eu sunt roman nationalist. N-ai tu de unde sa stii cat de patriot sunt eu. Mi-as da viata pentru tara, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uram / dispretuim / ignoram alte popoare. Nu suntem buricul pamantului. Te deranjeaza atat de tare sa vezi steagul altei tari? Mai ales al uneia ortodoxe? Asta-i alegerea mea, de tot ai adus vorba de demo(n)cratie. Eu am un principiu, anume sa nu las pe nimeni sa se ia de fratii nostri ortodocsi din alte parti: fie greci, sarbi, rusi, bulgari sau altii...

Ma intreb oare daca imi raspundeai cu aceiasi moneda daca puneam steagul altei tari? Daca puneam steagul Statelor Unite imi ziceai ceva?
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 19:57:43
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Eu sunt roman nationalist. N-ai tu de unde sa stii cat de patriot sunt eu. Mi-as da viata pentru tara, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uram / dispretuim / ignoram alte popoare. Nu suntem buricul pamantului. Te deranjeaza atat de tare sa vezi steagul altei tari? Mai ales al uneia ortodoxe? Asta-i alegerea mea, de tot ai adus vorba de demo(n)cratie. Eu am un principiu, anume sa nu las pe nimeni sa se ia de fratii nostri ortodocsi din alte parti: fie greci, sarbi, rusi, bulgari sau altii...

Ma intreb oare daca imi raspundeai cu aceiasi moneda daca puneam steagul altei tari? Daca puneam steagul Statelor Unite imi ziceai ceva?
Nu urasc alte popoare ,fii sigur, eu evaluez oamenii individual ! la rusi de ex, le apreciez muzica,foarte frumoasa si originala, mai ales cea cazaceasca !
am aflat si eu de opozitia cazacilor condusi de generalul kornilov,sau de amiralul kolcheag sau de baronul negru, von Wranghel ,care au infruntat cu barbatie fiara rosie,si apoi, multi emigranti albi din occident au fost asasinati de mana lunga a ceka. Ei s-au batut pentru credinta ortodoxa in razboiul civil din anii 1917-1920, cinste lor !
Apreciez literatura lor, care e una din cele mai mari din lume !
Insa ,din pacate, Romania, a avut mereu de suferit din pricina vecinatatii lor,iar steagul,mi se pare a fi un simbol al spiritullui lor de cucerire, imperialist !
Concuzia ar fi,: imi pace anumite aspcecte ale lor, altele imi displac cu hotarare, si as vrea sa-i admir ...de la o foarte mare distanta ! pt ca vecinatatea lor, pt noi nicodata nu a aduns nimica bun !
steagul poti sa-l pastrezi,daca n uam reusit sa te conving macar un pic, ma las pagubas !

insa iti dau inca un sfat, nu demoniza steagul libertatii,al SUA !
asa cum e cu pacatele sale, ca putere mondiala, totusi mantine status-qvoul, si pt noi romanii asta ne interesaza !
desigur ca exista alte interese,care vor sa decada sua, dar nu sunt ale poporului roman !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Prin complicități și trădări, am ajuns să dăm județe întregi urmașilor grofilor!" Decebal Stiri, actualitati, anunturi 20 07.12.2013 19:56:55
Extraterestru sau..altceva? tigerAvalo9 Generalitati 16 31.08.2009 12:22:11
Socant de socant StefanS Generalitati 17 19.02.2008 13:32:52