Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 17:28:25
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modern talking Vezi mesajul
Vă dau un sfat. Continuați să credeți. Eu mi-aș da ∞ de ani în rai în schimbul a 20 de ani pe pământ.Voi nu realizați că viața e scurtă și frumoasă pe Pământ.
Daca nu te nasti handicapat, daca nu devii pe parcurs, daca nu esti intr-o zona defavorizata, daca nu te violeaza cineva, daca nu te sclavageste cineva, daca te iubeste cineva, daca daca daca daca

Sau ai ghinion si-atunci..

Si cumea e nu doar ca aia cu ghinion cred, ci si cei care au avut numai "noroc" (points to self).
Vechi 01.05.2010, 17:34:56
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Daca nu te nasti handicapat, daca nu devii pe parcurs, daca nu esti intr-o zona defavorizata, daca nu te violeaza cineva, daca nu te sclavageste cineva, daca te iubeste cineva, daca daca daca daca

Sau ai ghinion si-atunci..

Si cumea e nu doar ca aia cu ghinion cred, ci si cei care au avut numai "noroc" (points to self).
La handicapat dacă ești cu capu, nici nu realizezi că trăiești, iar dacă ai handicap fizic, nu poți sa te distrezi? Să asculți muzică și să citești? La fel și cu ceilalți dacă și cu parcă.
Și dacă te violează ce? Viața nu e roz, și sexul e excitant. Dar nu mă aștept de la cineva care nu face sex că e post să zică asta. :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07