![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Daniela87 ai spun unele din cele mai ingrozitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodata. Daca un om omoara mii de copii e un criminal , daca Dumnezeu o face e just,drept,moral,perfect.
Eu doar zic ce spune Biblia. Dumnezeu face ce vrea cu noi dar ce legatura are ? Cand toti preotii vorbesc despre nemarginita dragoste a lui Dumnezeu si despre judecata lui corecta dar eu citind Biblia vad ca este altfel ce ar trebui sa fac? Sa nu tin cont de logica mea ? Sa ma prefac ca iubesc un Dumnezeu care nu are respect pentru conditia umana, ne chiuie zilnic, nu isi face simtita prezenta nicaieri dar ... ne iubeste si e corect si noi suntem prosti si pacatosi (mai mult, ne-am nascut pacatosi!). Eu unul nu pot concepe asa ceva. Citat:
Ca sa fac o sinteza din ce am inteles de la voi : Dumnezeu este Dumnezeu, face ce vrea si nu avem voie sa contestam nimic, doar sa-l iubim si sa-i respectam poruncile (evident nu alea din Vechiul Testament pentru ca sunt "demodate") Voi respectati voia lui Dumnezeu de frica sau pentru ca il iubiti ? Last edited by izotaurel; 01.05.2010 at 22:08:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca te trimitea in rai fortat spuneai ca nu ti s-a dat sansa de a alege. Tu alegi daca vei merge in rai sau iad prin actiunile pe care le faci. Nu te obliga nimeni sa mergi in iad. Raiul e deschis si pentru tine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si aici nu este vorba despre mine, este vorba despre restul oamenilor. Unde este dragostea nemarginita a lui Dumnezeu daca trimite pe oricine nebotezat in Iad ? Sincer m-am saturat sa tot intreb unde este dragostea. NU ESTE NICAIERI, exista doar puterea lui Dumnezeu si frica oamenilor. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Fiind omnipotent, El face ce vrea, prin simpla Sa voință. Citat:
Citat:
Citat:
1) din frică 2) pentru că Îl iubim. În practică, nu o respectăm întotdeauna așa cum am vrea, fiindcă suntem păcătoși datorită slăbiciunii noastre. Sperăm că ne va ierta și că ne va întări, așa cum a făcut cu atâția în Vechiul și în Noul Testament.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei, hai, pe langa faptul ca TI S-A RASPUNS de cateva ori, dar te-ai facut ca nu vezi, nu e cazul sa exagerezi. Daca tu nu vezi dragostea lui Dumnezeu nu inseamna ca altii sunt ca tine. Mai sunt si oameni dincolo de gard.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa nu fim rai, hai sa zicem ca e un fel de bolnav. Cel care nu vede deloc e orb; cel care vede, dar nu vede bine poate suferi de miopie sau de hipermetropie. Adica, ultimii doi mai vad cate ceva, dar numai cu ajutorul ochelarilor. Daca nu au ochelarii potriviti, lucrurile la care se uita le apar strambe, deformate, intunecate, neclare... Voi, toti, ati incercat sa-i probati mai multe perechi de ochelari, dar el se incapataneaza sa le refuze pe toate, spunand ca el vede bine, si voi toti aveti probleme. Asta e! pana n-o sa intre cu capul in vreun geam sau chiar in vreun stalp, n-o sa creada ca vederea lui nu e buna. Daca nu si-a dat seama ca pana si felul in care ati sarit sa-l lamuriti este o fata a dragostei crestine, e clar ca sufera... sufera de boala celui care isi plange de mila si o face cu pasiune. Are nevoie de ajutor, desigur, dar trebuie sa si vrea sa-l primeasca, atunci cand i se ofera.
"Doamne, întoarce la bunătate și la rugăciune pe toți vrăjmașii mei! Amin!" (rugăciunea Părintelui Stareț de la Bușteni, Gherontie Puiu) Last edited by mishi55; 01.05.2010 at 23:01:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Incredibil, pur si simplu incredibil. Adica ce conteaza o viata de om pe langa atatea miliarde
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 18:10:24 |
Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 11.02.2011 23:26:26 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|