![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ai, am stiinta lu' topcatu ai, apas pi buton di la distanta ai ...ci mi's prost ca bambutei lu alahu ai ?... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Zisasi asa :
De ce domnule Alin sa ma arunc in aer cu domnii de la Washinton ? Am participat cu dansii la razbouil Golfului ori in Afganistan ? Am dat eu ordin sa fie bombardati irakienii si afganii ? Eu am invocat motive puerile ca sa invadez cele doua state ? Eu extrag titei din Irak si il duc in SUA ? Eu plantez(sau ma rog, ma folosesc) de ierburile care cresc in Afganistan ? Nu. In consecinta am sa ma folosesc de stiinta si tehnologie, mai precis, am sa uzez de o telecomanda. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Pentru ca asa de mult a iubit Dumnezeu lumea ....” iar cuvantul pe care traducatorii l-au folosit in limba araba pentru “Dumnezeu” este acelasi cuvant folosit de musulmani pe intreaga planeta si anume “Allah”. De unde vine cuvantul “Allah”? “Allah” vine de la cuvantul din limba araba, “Ilah” adica “Un Dumnezeu” , sau ceva care este adorat. “Allah” este acelasi cuvant folosit de Arabii Crestini si Evrei in Biblia lor, cu secole inainte de venirea Islamului. In Vechiul Testament care se deschide cu carte Geneza, pe prima pagina numai , gasim cuvantul “Allah” de 17 ori. Acest cuvant “Ilah” poate fi facut plural, ca in “aleha” si poate si facut masculin sau feminin precum cuvantul in limba engleza “zeita”. “Allah” vine de la “elaha” numai ca aduce in plus mai multa claritate si intelegere a cuvantului. “Allah” = nu are gen(nu masculin, nu feminin). “El”(cand folosim pronumele) = il folosim numai pentru a arata respectul si onoarea – nu pentru gen. “Allah” = intotdeauna singular – niciodata plural. “Noi” = este folosit numai pentru a desemna “Regescul Noi” forma care se foloseste in engleza pentru Regi. “Allah” = inseamna “Singurul care trebuie adorat”. Biblia in limba araba incepe cu cartea “Geneza” unde este folosit cuvantul “Allah” pentru a reprezenta “Dumnezeul” creatiei.Prima pagina a Genezei cuprinde cuvantul “Allah” de 17 ori. vezi si :www.sunah.ro |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre acest tip de spovedanie? | AndruscaCIM | Pocainta | 13 | 08.11.2011 11:55:06 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre acest film ,l-ati vazut? ce v-a atras? | tigerAvalo9 | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 04.05.2009 22:38:47 |
|