![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc inca o data tuturor!
(Desi reportajul a fost in mare adevarat, imaginile nu au nicio legatura cu cele intamplate.) |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeule Mare si Maicuta Preasfanta, indura-te de copilasul asta, de Alexandru, sa se faca bine
|
||||
|
||||
![]()
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Celui viu, pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, miluieste-l si mantuieste-l de tot raul pe Alexandru.
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, roaga-te Fiului tau pentru sanatatea lui Alexandru si pentru mantuirea lui de tot raul. Sfintilor Serafimi, Heruvimi, Arhangheli, Sfintelor Stapanii, Domnii, Incepatorii si Scaune Ceresti, Sfintelor Puteri Ceresti, Sfintilor toti impreuna cu toti Ingerii, rugati-va Lui Hristos-Dumnezeu sa-l mantuiasca pe Alexandru din necazul lui. Amin.
|
|||
|
|||
![]()
Maicuta Domnului sa il vindece cu rugaciunile ei si ale noastre
|
|
|||
|
|||
![]()
" Ingerasul nostru s-a stins....."
au fost cuvintele mamei lui, cea mai calda,buna si generoasa persoana pe care o cunosc.... Imensa durere.... Domnul sa odihneasca in pace sufletelul lui curat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca durerea este foarte mare dar "Ingerasul" NU 's-a stins!"
E mantuit si foarte mult va va ajuta cu rugaciunile lui intrucat va fi un INGERAS iubit inaintea Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu are ce să-i ierte , dar are ce să-i dăruiască - Împărăția Sa fără de sfârșit ! Să te rogi și pentru sufletele noastre , Alexandru , suflețel curat și nevinovat ! Amin .
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, Alexandru este acum acolo sus si se roaga pentru noi;
acest gand si milostivirea Bunului Dumnezeu i-a intarit mult pe parinti, caci au fost atat de greu de trecut aceste zile... Un gand bun tuturor celor care au fost alaturi de noi! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Ajuta-l pe Alexandru | loredana405 | Umanitare | 2 | 22.01.2011 09:55:52 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Sfantul Alexandru | anestis | Intrebari utilizatori | 2 | 17.08.2010 00:39:56 |
Moastele Sf. Alexandru din Svir!!! | zoridezi | Moaste | 3 | 16.08.2009 16:58:53 |
|