![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- verificati toate mesajele lui, corespondenta, mesaje e-mail, site-uri pe care le accesa, etc |
|
|
|||
|
|||
|
Nu e stupid, a formatat calculatorul lui inainte sa plece....
Sint de acord cu ideea ca e dus intr un lacas sfint, problema mea e ca nu stiu nimic de el. Daca as stii ca e la o anumita manastire, as sta linistit. In schimb asa nu am stare de vineri de cind e plecat. |
|
|
|||
|
|||
|
e posibil sa fi plecat in Muntele Athos.
|
|
|
|||
|
|||
|
de ce crezi ca ar fi putut pleca la Muntele Athos?
|
|
|
|||
|
|||
|
am inteles ca:
e pe stilul vechi nu ageea stlilistii din romania cam habotnic:) in postarile lui cita mult parintii de acolo |
|
|
|||
|
|||
|
In Athos parca agrea doar manastirea Esfigmenu, manastirea zelotilor, atat...
|
|
|
|||
|
|||
|
Este posibil, in cazul in care a primit vre-o recomandare de la vre-un ierarh, sau staret sa fi plecat in Athos din Bucuresti.
Poate stiti de vre-unul cu care tinea legatura? |
|
|
|||
|
|||
|
nu are nevoie de recomandare
se obtine un diamonitiriu ,viza de intrare,pe cateva zile ca turist intrat acolo, spune ca vrea sa intre in manastire... |
|
|
|||
|
|||
|
Cititi-i mesajele de pe forum ca sa-i vedeti stilul agresiv cu care discuta. Mai exista o posibilitate legata de patriotismul sau destul de extemist cu afinitati legionare si cu faptul ca adevarata credinta a ramas doar in rindul citorva alesi...idei care suna similar cu Noul Ierusalim de la Pucioasa, Tirgoviste..verificati cu Mariamargareta de la secte si culte
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 12:58:43 |
|
|