![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
..mi-e greu sa cred.
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia ! |
|
|
|||
|
|||
|
Din pacate este CRUNTUL ADEVAR, asa stau lucrurile. Oricum pot fi interpelat prin mail la adresa: cristian_ungurean@tiscali.it iar la telefon +393298647655 sau la telefon romanesc la bunica lui la 230564514 la Radauti- Suceava.
Multumesc din nou tuturor celor ce incearca printr un sfat sau o idee sa ma ajute. Dumnezeu sa va dea fericire. |
|
|
|||
|
|||
|
Nici eu nu cred sa fie chiar asta situatia. Banuiesc ca este tot Antonio cu alt ID si testeaza o situatie incercand sa atraga atentia asupra lui. Tipic pentru adolescenti de varsta lui. Va trece, Antonio, si perioada aceasta!
Domnul sa-ti ocroteasca evolutia spre maturitate! |
|
|
|||
|
|||
|
Bine si atunci ce cu adresa aceea de mail si cu numerele de telefon?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu, de exemplu, ai sunat ca sa verifici? |
|
|
|||
|
|||
|
Draga forfota nu-ti doresc sa ai copii si sa treci prin ce trec eu acum si ca cineva sa-ti spuna ceea ce spui tu. Sa-ti fie rusine! Am intrat pe site-ul asta doar in speranta ca cineva are o relatie cu fiul meu mai mult decit ceea ce e scris prin mesaje si ma poate ajuta sa-l gasesc.
Asa ca cei care nu au intentia sa ma ajute i-i rog sa se aptina de la afirmatii ieftine. Multumesc. |
|
|
|||
|
|||
|
Puteti sa postati continutul exact al biletului pe care l-a lasat?
Daca a zis ca a venit la o manastire in Romania probabil asa a si facut, nu cred ca ar fi avut rost sa minta. Poate i-a venit mintea la cap si si-a dat seama ca nu in povestea cu stilismul sta credinta adevarata. Ar putea fi dat disparut aici la Politie si poate se fac ceva cercetari, macar se afla pe unde a intrat in tara, cu ce cursa, in ce oras a ajuns mai intai.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
S-a dat jos la Arad, asa mi-au spus cei de la agentia de transport Atlassib.
Sincer voi vedeti politia care cauta un baiat de 19 ani pe la manastiri? hai sa fim realisti. Asta e MAREA MEA problema, pentru politia romana va intra pe planul 10.... |
|
|
|||
|
|||
|
Daca a ajuns pe la manastirile crestin ortodoxe din Romania eu nu vad nicio problema.Mai ales ca are si bunica in Romania si stie limba.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 12:58:43 |
|
|