![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu cred sa fie chiar asta situatia. Banuiesc ca este tot Antonio cu alt ID si testeaza o situatie incercand sa atraga atentia asupra lui. Tipic pentru adolescenti de varsta lui. Va trece, Antonio, si perioada aceasta!
Domnul sa-ti ocroteasca evolutia spre maturitate! |
|
|||
|
|||
![]()
Bine si atunci ce cu adresa aceea de mail si cu numerele de telefon?
|
|||
|
|||
![]()
Draga forfota nu-ti doresc sa ai copii si sa treci prin ce trec eu acum si ca cineva sa-ti spuna ceea ce spui tu. Sa-ti fie rusine! Am intrat pe site-ul asta doar in speranta ca cineva are o relatie cu fiul meu mai mult decit ceea ce e scris prin mesaje si ma poate ajuta sa-l gasesc.
Asa ca cei care nu au intentia sa ma ajute i-i rog sa se aptina de la afirmatii ieftine. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu, de exemplu, ai sunat ca sa verifici? |
|
|||
|
|||
![]()
Puteti sa postati continutul exact al biletului pe care l-a lasat?
Daca a zis ca a venit la o manastire in Romania probabil asa a si facut, nu cred ca ar fi avut rost sa minta. Poate i-a venit mintea la cap si si-a dat seama ca nu in povestea cu stilismul sta credinta adevarata. Ar putea fi dat disparut aici la Politie si poate se fac ceva cercetari, macar se afla pe unde a intrat in tara, cu ce cursa, in ce oras a ajuns mai intai.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a dat jos la Arad, asa mi-au spus cei de la agentia de transport Atlassib.
Sincer voi vedeti politia care cauta un baiat de 19 ani pe la manastiri? hai sa fim realisti. Asta e MAREA MEA problema, pentru politia romana va intra pe planul 10.... |
|
|||
|
|||
![]()
Daca a ajuns pe la manastirile crestin ortodoxe din Romania eu nu vad nicio problema.Mai ales ca are si bunica in Romania si stie limba.
|
|||
|
|||
![]()
Incerc sa-mi fac o lista cu toate manastirile din tara pentru a face o cautare sistematica incercind sa sun la toate manastirile de calugari. Ma poate ajuta cineva cu asa ceva, in sensul daca as putea gasi un tabel cu manastirile din tara si cu contactul fiecareia.
Multumesc din nou! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 11:58:43 |
|