Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 13:19:59
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai din cate stiu eu pe youtube poti vedea de toate, si rele...dar si bune, cam asta e ideea.

Ok, as intelege sa spui ca X inregistrari sunt exagerari, lucruri ciudate..dar chiar toate sunt asa, fara sa pot vedea si eu o diferenta intre ce e ciudat, si realitate?
Ideea este ca filmuletele americane de pe youtube nu ne reprezinta.
Pe deoparte pentru ca multe nici nu au de-a face cu penticostalismul ci sunt puse doar cu rea intentie, si pe de alta parte pentru ca bisericile americane fac parte dintr-o alta cultura.

Dar ceea ce este luat din bisericile romanesti si postat pe net, in general ne reprezinta si ne place. Vrei sa dau un link?

Vezi pe youtube o biserica ortodoxa care nu are pictat nici un sfant pe bolta, pe pereti sunt foarte putini, nu are catapeteasma si seamana mai mult a biserica protestanta.

Poti zice: „ - Asa sunt si bisericile ortodoxe din Romania?”

Nu, in Romania este o alta cultura si aceasta se va regasi inclusiv in cat de simplu sau bogat este ornamentata biserica.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13